Zrobiłem kilka zdjęć na trasie,jest ich zbyt mało na dobry opis trasy wiec postanowiłem je wstawic tu,może kogoś zainteresują.Trasa:Dąbrowa G-Turyn-Świdnica-Tychy.
Przyszła zima i nie tylko naszych drogowców zaskoczyla,tak wyglądała A-2 w Austri
Po włoskiej stronie pogoda ta sama a co dziwne droga dużo lepsza
Potem rozładunek,załadunek i powrót przy bajkowej pogodzie
"Tor bobslejowy" miedzy Klagenfurtem a Grazem
Granica Drasenhofen-Mikulov
A to już swojskie klimaty
I na koniec korek na A-4 pod Oławą
Ostatnio zmieniony 28 sty 2007, 11:17 przez waldis, łącznie zmieniany 2 razy.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Zdjęć nie dużo ale ciekawe, tymbardziej że dawno nie było mnie w A czy I, a mianowicie od wakacji 05 Jak widze 'Ścieżke Schumachera' to przyznam że cholernie chciałbym tam teraz być Ten Twój Man ciekawie się prezentuje, masz może więcej jego fotek? I ogółem ćwiczysz Austrię, czy jakieś inne kraje też Powodzonka i szerokości
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
I ogółem ćwiczysz Austrię, czy jakieś inne kraje też
Z tym się walnąłem miało być Włochy, zakręcony dziś jestem Dzięki za wyjaśnienie Man ładny i dobrze że łóżko za siedzeniami, a nie jakieś dzikie kurniki Pzdr.
Zgadzam sie,własnie na ostatnim zdjeciu to Eurocargo to moje eks-autko,ponad 2lata sie męczyłem w "kórniku",a na dole w kabinie też z miejscem krucho.w TGLce w porównaniu z nim to jest mega kabina(oczywiscie jak na auta tej wielkości)Pozdrawiam.
Fotki bardzo ciekawe. Miło się ogląda. A co do Manika to bardzo fajne auto. No i dobrze, że kabina długa, a nie krótka z kurnikiem. Szkoda, że rzadko można spotkac takie "żuki" do 7,5 t. dmc z taką kabiną...
Pazdz napisał
Cytuj:
Szkoda, że rzadko można spotkac takie "żuki" do 7,5 t. dmc z taką kabiną...
Ten "żuk" jak go nazwałeś ma 12t dmc ,a bedzie ich z biegiem czasu pewnie coraz więcej,narazie to jest w miarę nowy model,a przy zamówieniu trzeba czekać podobno ok.6miesięcy na realizację.Cieszę sie że się podoba,dzięki i pozdrawiam
Taki małe odejście od głównego wątku. Dzisiejsze przepisy w PL pozwalają zrobić prawo jazdy kat. C czy C+E w wieku 18 lat. Ale jeżeli nie skończyłeś 21 lat, to nawet mając to prawko nie możesz jeździć zarobkowo, chyba, że firma ma transport na własne potrzeby albo auto nie przekracza dmc 7,5 tony. DLatego własnie pisałem, że rzadko spotkać takie solówki do 7,5 t. dmc. Sorki za OT, już sie nie rozpisujmy na ten temat, żeby nie robić bałaganu....
OK ,a zdjęcia mam,ale wrzucę dopiero przez weekend,o ile zjadę,bo własnie wyjeżdzam w trasę (Włochy/Melfi),a do komputera siadłem tylko na 5min żeby sprawdzić posty.Pzdrawiam
Waldis to jeżdze tam gdzie ty Tylko ja z tata kulałem w renault mascott z kurnikiem Melfi fajna miejscówka byłem 2 razy mam pytanko pod jaka spedycja latasz,bo ja jeżdziłem pod tematransem(znaczy sie mój tata)a teraz poszedł juz na zestaw do temy
A wracając do traski to fajna i ja lece chyba w taka za 2 tyg. w ferie,ale pewnie jescze na przerzutach.Pozdrowionka i szerokosci
No traska ladna ladna. Twoj Maniek wyglada elegancko. Wlasnie szkoda ze nie 7,5DMC bo sam posmigalbym Widac ze Wlosi dbaja o swoje glowne sciezki a po Austryjakach nie spodziewalem sie tego. Czekam na nastepna traske.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Radzo napisał:
Cytuj:
mam pytanko pod jaka spedycja latasz,bo ja jeżdziłem pod tematransem
Pod spedycją POLBODU czyli własną,kiedyś braliśmy ładunki z Temy ale potem jakoś nasze drogi się rozeszły(nie znam szczegółów) a po paru latach otworzyli filię w Polsce,teraz jezdzimy w te same miejsca jak Melfi czy Villanova.Może się "stykniemy"po drodze bo w Melfi bywam dość często.
POZDRAWIAM.
mam pytanko pod jaka spedycja latasz,bo ja jeżdziłem pod tematransem
Pod spedycją POLBODU czyli własną,kiedyś braliśmy ładunki z Temy ale potem jakoś nasze drogi się rozeszły(nie znam szczegółów) a po paru latach otworzyli filię w Polsce,teraz jezdzimy w te same miejsca jak Melfi czy Villanova.Może się "stykniemy"po drodze bo w Melfi bywam dość często.
POZDRAWIAM.
Juz za tydzien bede Cie wypatrywał,bo jade w traske i jak cos to na CB
Jak w melfi byłem to spałem na zajezdzie pod palmami,tam czesto duzo polaczków stoi,mój tata tez tam czest kreci 9h pauzy
_________________ "Dobre uczynki nie czynią człowieka dobrym, lecz dobry człowiek spełnia dobre uczynki.Złe uczynki nie czynią człowieka złym, lecz zły człowiek spełnia złe uczynki.[...]"
.Marcin Luter .
Mamy Euro 2012...teraz let's work people , let's work.!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 23 gości