Bo i Sławek nie napisał czy to jest Polskie paliwo.Oslo robie spokojnie na naszym paliwie,to zaledwie ponad 600km z Ystad.Jeszcze nigdy nie byłem w Norwegii w zimie,omijam jak ognia,a wszystko przez mozliwość zakładania łańcuchów.Sławek nie zazdroszczę,kraj piękny,ale nie przyjazny ciężarówkom w zimie.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Niezła traska, fajne fotki, ładny ten mercedes, dobrze czytelne zegary. Nie wiedziałem że pokazuje nawet na jakim biegu jedziesz. Ale ty na tej zaśnieżonej drodze 90 km/h leciś ??
a ja lubie takie trasy zimno .śnieżnie i z przygodami nie wiem zaczne jeżdzić może to sie zmieni ale jak narazie to ta trasa bardzo mi sie podoba powodzonka na trasie Sławku pozdro
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
A wiesz może co teraz dostajesz? Zdjęcia sa dobre, dobrze ze ktos robi zdjecia z tamtych rejonow bo bardzo mnie to ciekawi (nigdy tam nie byłem i dlatego)
a mam pytanko tylko prosze o szczera odp powiedz mi co sie w nim psuje a co nie i czy elektryka sie psula chodzi o jego wady i zalety i mam pytanko jak masz jeszcze jakies fotki tego meska ze srodka i z zewnatrz do zapodaj
No niezle te paliwko miales. Pewnie wszystkie filtry Ci pozapychalo. Niezla zima tam panuje. Fajnie ze dajesz fotki z tamtych rejonow. Jak mozesz to wrzucaj w miniaturkach bo jest bardziej przejrzyscie. Pozdrawiam.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
witam bardzo chętnie wstawiał bym fotki w miniaturkach ale nie wiem jak nauczcie mnie prosze jestem w domku mam iplusa i moja predkosc nie pozwala na wtawianie fotek wyjazd mam we wtorek i jak juz pojadę tym następnym actrosem obiecuje ze pokaże jego srodek aco do awaryjności to powiem tak jak na chwile obecną nie ma z nim żadnych wielkich problemów są dwa rodzaje robura na krótkiej i długiej ramie i tu różnica jest bardzo duża krótki trzesie jak cholera przy długim problem znika pa prostu jest ok
Slawekb jeśli chcesz dac miniaturke na forum to poprostu musisz skopiować link który jest opisany mniej więcej "Miniaturka na forum" czy cos podobnego, ale jeśli wrzucasz przez fotosik menagera to musisz zmienic tam gdzie te linki wyskakuja jak sie zdjecia załaduje z link do zdjecia na "miniaturka na forum"
Licze na te foty wnętrza merca
_________________ Koniec z busiarstwem czas na TIRowanie ;]
MMM Norwegia nigdy tam nie byłem, ale byłem 50 km od koła podbiegunowego. Slawekb znasz takie miasto w Szwecji jak Ostersund? Byłem tak w środku zimy i widoki miałem podobne
Fajne foty
po owiewkach fakt ciężko rozpoznać długości actrosów ale jak stoją koło siebie długi i krótki to różnica widoczna jest na oko co do ostersundu w Szwecji to znam i bardzo dobrze wozimy tam meble jak bede w norkach zaraz wstawiam foty wnętrza roburka pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 25 gości