Ładną masz kolekcje. najbardziej podoba mi się FH od FRIGOSCANDII i TGA gabaryt. Widze że zbierasz również IGRE. Ogólnie cała kolekcja pięknie prezentuje się w tej gablocie
Bardzo imponująca i barwna kolekcja. Najbardziej podobają mi się modele Herpy, choć Igra to również ciekawe modele, m.in. ze względu na to, że są to rzadko spotykany modele Tatry czy Liaza. Jeśli chodzi o według mnie najlepsze modele, to wskazałbym, podobnie jak kolega Kaczor, MAN-a TGA Westfracht, a także Volvo FH Frigoscandia.
Gratuluję zbiorów i życzę powiększania kolekcji. Pozdrawiam!
jak na kolekcje od 1,5 roku to dla mnie jest suuuper bardzo spodobał mi sie ten srebrny Manik z ładnym malunkiem na naczepie Dafik XF też piękniutki ogólnie wszystko wygląda w tej gablotce bardzo elegancko ja chyba musze pomysleć nad taką gablotką bo nie trudno chyba taką zrobić w dodatku Vader troche sie zna na stolarstwie pozdro dla Ciebie oby dalej w takim tempie powiększała sie twoja kolekcja
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Bardzo piękna kolekcja ale mam pytanieeMBe czy ten Actros do transportu osobówek miał już te samochody na pace?? Bo zastanawiałem sie czy go nie kupić!!
super kolekcja ja w tej skali mam stralisa i man z naczepa jet cysterna a
iveko w barwach ducati . najlepszy jest niebieski man.jesli mozna wiedziec gdzie kupiles ta gablotke?
Piękna kolekcja i jaka mieszanka firm,lecz moje faworyty to gabaryty lecz bardziej przypadł mi do gustu Man F2000 również mój wzrok przyciągnoł Actros z Willi Betz.
A tak nawiasem mówiąc,cena gablotki jest przerażająca.
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości