Witam chciałem pochwalic sie moimi 3 modelem ( wczesniej volvo FH 16 Globetrotter XL i naczepa firanka schmitz) Mercedes Sk 1853
Wzorowalem sie na tym ze zdjecia:
a Tu zdjecia mojego: W srodku siedzenia i boczki z tkaniny, mapa cb radio, zasłonki, posciel na łozkach.
a tu jedno zdjecie Fhacza i firanki, pierwsze modele wiec niezbyt udane...naczepa troche lepsza.. ale zestaw sie prezentuje wmiare.
Powiedzmy, że Volva nie widziałem.
Natomiast co do Mercedesa to jest to naprawdę dobrze sklejony model. W takim modelach najbardziej cenie sobie dokładność, staranność i precyzje. I wszystko to jest moim zdaniem w tym modelu zawarte. Imponuje również zgodność ze zdjęciem na którym się wzorowałeś. Naprawdę dobra robota.
niestety nie.. ale postaram sie zrobic jeszcze jak znajde czas fotke ze sciągnietą kabina, bo silnikowi poswieciłem dosc duzo czasu to tez mozna zobaczyc
Bardzo spodobał mi się Mercedes. Fajnie, że wzorowałeś się na samochodzie 1:1.
Volvo ładne, widać jakieś niedoskonałości, ale to Twój pierwszy model, wieć nei ma co sie czepiac
Planujesz cos teraz skleić?
Mercedes jest piekny, tylko tak dziwnie z przodu strasznie wysoko jest (tak jakby byl to 4x4). Ale tak czy siak, podoba mi sie ten model, bo mam do tego pojazdu sentyment.
narazie nie mam zabardzo czas (matura, zdaje jeszcze za niedlugo CE) planuje w pszyszłosci stare volvo FH 16 globetrotter i renaulta AE 500 oraz magnum integral
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości