Juz skończyłem sklejać zestaw Kenworth & Flatbed Trailer i muszę się pochwalić, że 19 czerwca 2005 roku na 12 TRAKERSKIM SPOTKANIU W KRAKOWIE zestaw ten zdobył I miejsce w kategorii AMI
na stronach internetowych nie ma pełnej oferty, dopiero po zapoznaniu sie z katalogami mozna poznac pełną oferte modeli ciezarówek, uwazam ze revell ma ciekawsze propozycje od italeri tylko cena juz odpowiednio wyzsza
Ja wogóle nie jestem zwolennikiem Italeri, uważam, że niedokładnie odwzorowują modele. Najlepsza według mnie jest Tamiya tylko że oni nie produkują ciężarówek...
_________________ _Życie, mierzone w kilometrach _
Nie czujesz, że żyjesz, dopóki nie osiągniesz granicy możliwości.
Tamiya i FUJIMI to były bardzo dobre firmy, Tamiya jeszcze chyba istnieje ale FUJIMI padło i dostać jakiekolwiek modele tej firmy graniczy z cudem, FUJIMI zajmowało sie głównie produkcją modeli luksusowych aut japońskich jak Lexus, Infiniti oraz niektórych luksusowych modeli europejskich jak np. mercedes
DeLuxe czemu nie mam obrazka przy nicku?Wpisałem w ankiecie pewne iveco ale jego teraz nie ma?Jak mogę to zmienić?A gratuluje wspaniałych modeli i życze cierpliwości w ich sklejaniu
Bo nie wybrałeś sobie
Wejdź w profil i na samym dole ,klikasz "wybierz emblemat z galeri" ,czy coś takiego ,wybierasz obrazek klikasz ok ,a potem wyślij lub wgrywasz go z dysku z własnego komputera
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości