To jest właśnie obecny samochód mojego brata. Tamten jak wcześniej wspomniałem był za słaby na ciężkie ładunki. Pytałem się brata i pamięta Cię jak robiłeś zdjęcie
A ogólnie maskotki wozi również mój wujek również z Demotransu, jeździ Volvo FH12, ale za granicę. Jak pojadę tym Iveco z bratem w trasę to wrzucę fotki.
[ Dodano: Pią, 23.02.2007, 17:18 ]
Witam.
A więc pojechałem ostatnio (15.02.2007r.) z bratem w trasę (jak w tytule tego tematu). Oto fotki, które zrobiłem.
Droga z Bytomia do Bielska-Białej przez Katowice:
Pekaes w Czechowicach-Dziedzicach:
Dalsza trasa do Bielska-Białej:
Załadunek w Bielsku-Białej (TNT), niestety nie można było robić zdjęć, tylko jedno z samochodu zrobiłem:
Dalszy załadunek w Sosnowcu:
Postój (tankowanie na Shell'u) na krajowej jedynce za Częstochową w stronę Łodzi:
A tutaj już noc, około godziny 1:00 na trasie Łódź-Bydgoszcz, te dwa górne paski to halogeny, ulica robiła się biała
:
A tutaj jesteśmy w Bydgoszczy na rozładunku i 11godzinnym postoju:
Stacja Orlen w Bydgoszczy, tutaj zrobiłem kilka zdjęć:
Powrót do Łodzi, a dokładniej do Cat'a w Sierpowie:
Cat w Sierpowie (Łęczycy) i baza Miratrans oraz jako dodatek Żandarmeria Wojskowa
:
Valeo i Toni-Spedition w Ozorkowie. W Valeo mieliśmy dwa razy załadunek i musieliśmy towar przewieźć kilka km do Cata w Sierpowie:
A tutaj zrobiłem dwie fotki prawie nowego Stralisa z Witrans'u:
Trasę skończyliśmy w nocy około 2:00 (piątek/sobota). Jechaliśmy przez Włocławek, w którym droga to jedna wielka dziura, zamiast położyć nową to łatają jedną dziurę spośród miliona innych. Może w końcu w niedalekiej przyszłości położą nowy asfalt. Czekam na komentarze. Pozdrawiam i szerokości wszystkim życzę.