Myślałem, że przerobisz go na biedronke
Sam MAN jak na Emeka przystało, jest bardzo ładny i cieszy oko swoją dokładnością, zaś Twoje drobne upiększenia dodają modelowi smaczku.
Osobiście, nie mogę się doczekać Twoich modeli Herpy.
nie podoba mi sie ten kolorek Manika i ta plandeka według mnie naczepy są słabą stroną modeli firmy Emek ale ogólnie może być ja bym proponował dodać chlapak na tył naczepki
a ta wygrana w trailerze to za sprawą czego
_________________ Obiekt mego pożądania -Renault Magnum Vega!!!
"Zamiast szukać winnych jak najdalej od siebie wystarczy spojrzeć w lustro i zacząć poprawę od najtrudniejszej osoby: samego siebie."-Cyryl
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Oto moje dwie Herpy. Niestety moje "psujne" ręcę pozostawimy po sobie ślady, na modelach. W Actrosie podczas klejenia lusterka, połamało się ono, a w SK ułamał się się jeden "wysięgnik" do zabudowy BDF.
No i obowiązkowo Biedronka.
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
mam kolego dwa Actrosy z biedronki w skali 1/87. Może chcesz odkupić jednego? Co do Herpy, to są to ciekawe, dosyć rzadko spotykane modele, warte uwagi. Szkoda, że trochę je "zdewastowałeś", ale mimo to cieszą oko.
Również mi się podobają Twoje modele. Jedyne co mi nie pasuje w MANie, to trochę ta plandeka i tablice rejestracyjne nie zgodne z rzeczywistością Ciągnik powinien mieć jakąś z przedziału CB 00001-26000 ; 30001-80000 ; ****A/C/E/F/G/H/J (6501G to pierwsza wydana tablica z unijnymi gwiazdkami w Bydgoszczy ) natomiast naczepa 80001-95000 lub 2869*...tak wiem - czepiam się Co do reszty modeli to to samo tyczy się tablic
No fajne modele Z tych modeli które masz to chyba najlepszy MAN
_________________ W WOLNYCH CHWILACH LUBIĘ SPĘDZAĆ CZAS
a poza tym mam do oddania kilka kucyków rasy trojan
(--The truth may be out there, but the lies are inside your head--)
Szaleństwo: robić wciąż to samo a oczekiwać różnych rezultatów.
Ale ja nie mówiłem, że będzie robił
Herpy Ci nie załatwię, bo znowu zepsujesz
A tak na serio to może by się i znalazł jakiś czerwony koń z żółtą naczepą (z chłodnią już gorzej). Trzeba by było poszukać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 15 gości