Ma ktoś jeszcze jakieś linki CB Radiem które można słuchać przez neta? To z Jelenią Górą nie chce mi coś chodzić. Wogóle nie moge porbać pliku który później trzeba otworzyć w winampie a na tym z bydgoszczy jakby nikt nic nie mówił
No dobra ale tak ogólnie z jakich miast można w tej chwili sluchać przez neta. Prosze odrazu linki. Ja tylko wiem że napewno z bydgoszczy. chodzi mi nie o ogólno polskie tylko wogole z jakich miast można słuchać cb przez neta. Nie ze wszystkich naraz tylko tak pojedyńczo.
Obojętnie. Podaj jakieś 3 polskie poza bydgoszczą jeżeli tyle jest bo ja szukałem i nie znalazłem. Wogóle to najbardziej interesuje mnie coś z terenów dolnego śląska.
Link owszem działa, ale strasznie przerywa, a właściwie to tak na 5 minut słuchania jest może 30 sekund sygnału i coś slychać, poza tym cisza. Słuchał ktoś tego? Czy to wina mojego połączenia internetowego? Czy to tak zawsze rwie?
_________________ ---------
- A Seszele sąsiad widział?
- Seszele? Seszele Panie to mi z ręki jadły....
Ja pamiętam, że kiedyś, jak kupowaliśmy z tatą cb to właśnie słuchaliśmy rozmówki ze Śląska, ale już niestety nie pamiętam gdzie i na jakiej stronie to było
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości