Droga krajowa nr4 E40 miejscowość Dębno dalej Pogórska Wola i Parkosz wszystko miedzy Brzeskiem a Dębicą czasami też koło Bochni w Gorzkowie następne ulubione miejsca to początek obwodnicy Krakowa od strony Wieliczki i bramki na autostradzie na Katowice.
Byczyna -- DK11 stałe miejsce - tam mają pole do popisu - waga wmontowana w szosie i co lepszego zapraszają na parking:) - oczywiscie przed parkingiem swiatełka aby za dużo nie męczyć sie z machaniem lizakiem:).
DK nr 7 za obwodnicą Kielc w stronę Krakowa - na Orlenie na górce nie pamietam nazwy miejscowości ale tam oni sotoją ZAWSZE!! - codzniennie - chociaz kilka razy widziałem jak łapią tylko "amerykańców"
GG: 1
Samochód: Daf Euro 6 SSC
A4 kierunek granica przed zjazdem na Wrocław Wsch. Strzelin koło motelu min 1 w tyg. Lub kierunek wchód za zjazdem na Wrocław(Bielany) tam gdzie mają być bramki życze szerokości
Opolskie:
Droga krajowa nr.40 K-Koźle Głubczyce za głogówkiem w strone prudnika jak się jedzie
Droga Krajowa nr.45 Opole Racibórz w miejscowości Krapkowice za rondem na parkingu przy barze. Łatwo objechac przez miasto:)
_________________ Jak kochac to tylko CIĘŻARÓWKI:-)
Krajowa 1 - Łęgowo (jak sie konczy obwodnica trójmiasta)
Krajowa 7 - Przejazdowo (za Gdanskiem)
Nie raz ich widzialem jak jezdza pomiedzy Gdynia a żukowem
Wlot do Malborka od strony Tczewa
Krajowa 11 na wlocie do Ostrowa WLKP(jadac od południa) stoja czesto krokodylki przy fabryce WAGON Moze nie czesto ale kilka razy ich tam widziałem,miejscowym to sie moze przyda,a sporo jest z moich rejonów jak widze
E7 Grójec - Radom stoją w Gózdach Nowych za barem u Stacha Osatnio jak przejezdzalismy z ojcem to patrzyli przez lornetke na tablice rej. i lapali tylko Ukraińców
Swietny temat choc zamarl niestety.Mam pytanie a jak jednak bede przeciazony to pytanie co dzieje sie dalej?Place mandat i jade dalej?W jakiej wysokosci?czy to jest tak ze waza mnie na przenosnych wagach a pozniej stacjonarnych czy wystarczy ITD wynik z przenosnej?Czy te punkty to wagi stacjonarne czy tylko mijesca ustawiania sie ITD?
DK 19 wylot z Rzeszowa na Lublin. Dokładnie vis-a-vis f-my kurierskiej UPS, na "parkingu ziemnym".
DK 4 "Duża obwodnica" Rzeszowa nieopodal Polfarm-y. W kierunku Tarnów-Przemyśl.
DK 10 (Szczecin- Bydgoszcz):
- Lubno k. Wałcza (stanowisko do ważenia)
- Wałcz stacja Orlen (wlot od strony Szczecina)
DK 22
- Człuchów wylot w kier. Chojnic przy jeziorze, 136km bodajże (stanowisko do ważenia)
_________________ "Już w żadnych oczach nie będę mieszkać mógł. Już w każdych włosach zobaczę wstęgę dróg!"
SDM- Za dalą dal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 26 gości