Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A w ktorej firmie nie trzeba naginac?... ... A poza tym jak szef placi to jaki w tym minus?
Znam kilka takich w których tarczka jest rzeczą świętą, a za przeginanie kierowcy są karani.
A no taki minus jest że to nie szef dostanie punkty karne tylko kierowca.
Znam bardzo dobrze tą firme czesto widuje jezdza przez moja miejscowasc swoimi autami ! Mojego kolegi ojciec u nich smiga Manem TGA i teraz ma dostac własnie 105 . Maja bardzo dobry tabor . Widuje tez od nich MAN F 2000 zółtego i jest on bardzo ładny ! Pozdro !! PS ta foteczke zrobiłem ja nie wiem skad ja masz ale dobrze ze ja zamiesciłeś!! http://imagesh.net/gallery/index.php?_p ... ge_id=2140
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
Znam kilka takich w których tarczka jest rzeczą świętą, a za przeginanie kierowcy są karani.
A no taki minus jest że to nie szef dostanie punkty karne tylko kierowca.
O ile sie orientuje to nie ma punktow karnych za przekroczenie czasu pracy.
Tak przewaznie robia Włochy. PL-CZ-A-IT-PL TO JEST przykład trasy ktora wykonuja.A wypłata to jeswt 1400zl podstawy+3 rodzaje premi+najechane km x0,30zl. To moim zdaniem nie maja zle
_________________ Jak kochac to ksiezniczke jak krasc to miliony
460xxl + Przyczepa tandem KIERUNEK EUROPA ZACHODNIA/SKANDYNAWIA
nam kilka takich w których tarczka jest rzeczą świętą,
Powiem CI ze ja tez znam firmy, w których czas pracy jest rygorystycznie przestrzegany, ale kierowcy maja "diety" placone wiec im sie nie spieszy. Nie wazne ile km zrobią jak mają stała stawke za dzien. Pozdrawiam
A w tej firmie to nawet niekiedy na reke kierowcom-bo jak oni maja za km placone to czym wiecej tym lepiej. Chociaz w polsce to jest nie legalne taki sposob zapłaty
.A wypłata to jeswt 1400zl podstawy+3 rodzaje premi+najechane km x0,30zl
A powiedz mi kolego, czy to są stawki początkowe, czy już po paru latach pracy? Bo jak na początkowe, to nieźle to wygląda, mimo że wspomniany kierowca wspominał nam o minimum 4 tys. Zatrudnienie u Nowakowskiego pewnie też jest trudno zdobyć?
Pozdrawiam
Na poczatek jest 900 podstawy + 80% tego co ma stary kierowca. A podwyzka jest po 3 miesciacha. A z tego co słyszałem to juz grunty sa ponoc kupione pod budowe bazy i cpn-u.
Na poczatek jest 900 podstawy + 80% tego co ma stary kierowca. A podwyzka jest po 3 miesciacha. A z tego co słyszałem to juz grunty sa ponoc kupione pod budowe bazy i cpn-u.
To i tak ładnie, biorąc pod uwagę te 3 miesiące okresu próbnego. Jeszcze powiedz, bo może nie doczytałem - jaki jest aktualny tabor jeżeli chodzi o ilość?
Za duzo to i tak niemaja do zaoferowania , a myslalem ze jakas lepsza firma sie trafila , ale dalej wszystkie prawie takie same.
ja nie twierdze , ze jest to zla firma , bo wszystko przemawia na jej korzyść , ladne i nowe samochody , szef czlowiek , terminowe wyplaty , ale takie stawki 1400zl podstawy+3 rodzaje premi+najechane km x0,30zl to mogl proponowac z rok , dwa lata temu Czasy sie zmieniaja
Widzę kolejny "DRAJWER", któremu odpowiadałoby jedynie 100.000 na tydzień co noc w domku i jazda nie dalej niż 100 kilometrów od domu najnowszym zestawem.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Widzę kolejny "DRAJWER", któremu odpowiadałoby jedynie 100.000 na tydzień co noc w domku i jazda nie dalej niż 100 kilometrów od domu najnowszym zestawem.
Dobre jezeli to sie mnie tyczylo Niebede podawal firmy , ale moj wujek ma 2tys. podstawy
P.S Pracuje w Polsce
Ostatnio zmieniony 01 mar 2007, 22:44 przez Konrad-18-, łącznie zmieniany 1 raz.
firemka ciekawa i godna uwagi,Długi#027-ma racje zawsze taki znajdzie ktoremu mało,a na polskie warunki to mają dobrze,oby we wszystkich firmach tak było
Zatrudnimy kierowcow na umowe o prace w transporcie miedzynarodowym. Poszukiwani sa kierowcy z praktyka na chlodniach oraz bez praktyki w celu przyluczenia. www. nowakowski-trans. pl
(C) etransport.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości