Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A robota taka sama jak u Andreasa, DFDS-a. U mnie bardzo dużo składów przemierza przez miejscowośc jadąc na granicę Polska-Niemcy. O ile dobrze pamietam przedewszystkim wykonuja kursy na Danie i Ukraine.
Bo tylko naczepy podczepiają w Dani. Jak tata jeździł do Dani to w Padborgu zawsze tego shitu pełno było. Kiedyś ciągnąłem z nim ich naczepe przez danie. Mają dużo izoterm przystoswanych do przewozu rzeczy na wieszakach(taki tez towar wieźliśmy) fajnie to wyglada jak jest załadowane xD
PS
Szefem odziału na błoniach jest dobry kolega mojego taty xD
Witaj w klubie TEż dla nich jeździlismy ale juz nie jeździmy. Nie chcem sie wypowiadac o firmie bo nie wiem jaka jest aktualna sytuacja. Nie odeszlismy z powodu że ganiali tylko tata musiał zejśc z kiery a konia sprzedalismy
Jazda w takim trybie u Duna jest świetna sprawa.Wyjeżdzasz do Dani z załadowną naczepa,jedziesz na granice D-DK bo Padborg to tuż przy granicy,tam zostawiasz naczepe albo sie rozładowaujesz.Bierzesz następną pusta, ładujesz się w gdzies w Dani, a tam jest wszędzie blisko i wracasz do kraju, rozładowujesz się ładujesz i do domu na weekend.Mój tata tak właśnie jeździł w DFDS a to własciwie to samo.
Malymw czepię się trochę Twoich zdjęć - czemu są takie małe ? Trans Cargo tak jak i nasza firma Rutges Cargo pracuje po nocach i jeździ po lotniskach ( można się domyślić od słowa Cargo ).
P.S.
Jeszcze taki mały szczegół Malymw w Twoim poście pierwszym napisałeś, że ich główna siedziba jest w Łodzi i w Błonie. Nie mówi się w Błonie tylko w Błoniu ale to tak już na marginesie .
Pozdrawiam.
Chłopaki a co powiecie na temat płatności w tej firmie jaka stawka za km na początku i na zdj. są tylko białe konie czy to wymóg firmy?.Odpowiedz może być na priv za wszelkie info z góry dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości