Witam
Chciałem Wam przedstaiwć Magnum którek zaczołem sklejać w połowie ferii,a a skończyłem kilka dni temu. Renault jest w wersji 6x4. Wersja ta jest bardzo rzadko spotykana, ale jest!!
Zdjecia:
A mnie osobiście sie podobają autka w takim układzie napędowym i dlatego takie zrobiłem
Pozdrawiam
Naczepe mam tylko jedną, a drugą dopiero sklejam. A te dałem tylko zeby Magnum na zdjęciach nie było same, Na codzień to ona jest pod Volvo podczepiona.
Pozdrawiam
GG: 8485544
Magnumka niezła.A co do tej naczepy też zgadzam się z innymi,że te kalkomanie nie pasują.POZDRO
No chyba napisał, że naczepa nie jest od Magnum. Jeszcze jedno głupie stwierdzenie w tym temacie i posypią się ostrzeżenia. /Rafał
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Całkiem ładny model.Fotki są troche słabe więc o jakości lakieru się nie wypowiem.Jedyne co psuje efekt modelu to jedna para nadkoli od Volvo FH oraz kiczowate ich mocowanie do ramy...Piasty koloru złotego też wyglądają "wiejsko".Reszta może być
No masz racje Smal Trak ale na ramie miała być chromowana podłoga i tego by nie było widac i by było ok. A siodło już przesunołem do tyłu więc jest ok. A narazie sklejam podwozie do naczepy więc jak skończe to dam fotki.
Pozdrawiam
No model całkiem całkiem.Tak jak Smal powiedział słaba jakość zdjęć więc o lakierze nie można dużo powiedziec no ale wydaje się że dobry.Tylko na nadkolach widac pare takich drobnych nie dociągnięc ale prawie nie widać.I osłony między osiowe by się przydały bo to tak "Dziko" wygląda taka mała luka.No a o tych piastach lepiej nie mówić ! Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości