1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
MANuel prezentuje sie Wybornie i jak na po Vos-owskie auto wyglada BDB jak niektorzy prosze o foty wnetrza i chcialem sie dowiedziec czy była juz wykonana przejarzczka w twoim wykonaniu
kurcze taki manik ma napewno najechane od ciula po vosie i euroadzie tym bardziej że jest z wysoką kabiną czyli jak z wysoką kabiną to Vos dawał na podwójną obsade...
_________________ ...:::>>>>Jest jedna rzecz dla której warto żyć CIĘŻARÓWKI i nie zmienia się nic:)...:::<<<<
A i tu Cie mam, bo nim jezdzil stary dobry kolega mojego taty. Wiec Manik nie byl w podwojnej obsadzie.
I nie rozumiem Twojego podejscia do sprawy To ze wysoka kabina to musi byc podwojna obsada ? Moj tata jezdził u nich TGA XXL i nie był w podwojnej obsadzie jeszcze nigdy. Tata Adriana_Vos z BTC tez jezdzi u Vosa TGA XXL i tez nie jezdzi w podwojnej obsadzie, wiec o co chodzi?
Btw. ile Ty masz lat? Sadzac po nicku masz 18. W kilku tematach w dziale GARAZ napisałes posta i chyba zaden nie wniosl nic sensownego.
Pozdrawiam
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Mój manik 19.464 z 1999 roku ma jusz przejechane 1019788km. Jak kupię aparat to zamieszczę pare aktualnych fotek. Pare zdjęć z zeszłorocznej zimy robione komórką
Witam wszystkich fanow "tirow"
A wiec, wczoraj pod moim domem kierowca odstawil Mariana i pojechal do domciu, a dzisiaj o 5 rano polecielismy z tata do Minska na wymiane oleju. Pokrecilem sie troche po bazie, porobilem zdjecia, bylo tez spotkanie z Luke i Mariuszem i przyszedl czas na odjazd do domu. Pod domem wzialem sie za male porzadki w kabinie a nastepnie za zrobienie kilku zdjec, oto i one..
Teraz troche wnetrza bo jeszcze nie pokazywalem jego zdjec
I jeszcze prezes ze swoim malenstwem
Niestety aktualnie Man do najczystszych nie nalezy, ale we wtorek juz bedzie lsnil. Kierowca idzie na maly urlop, wiec tata musi pojechac za niego i przed granica zajedzie go wykapac.
Daniel_Vos mam pytanie, czy ten oto wspaniały MAN nie lata w świat przez dolny śląsk??? Bo chyba ze 2 razy widziałem go na parkingu nie daleko mnie i zastanawiałem się skąd ja go znam???
Ej prezes coś masz czujnik ABS-u uszkoczony i abesu niemasz w aucie
Dlaczego zostawiasz auto na długich chcesz baterie wyczerpać
P.S. Manik sie super prezentuje nawet jak jest brudny
A długie światła to chyba do zdjęcia były włączone Man bardzo ładnie się prezentuje pod Tandemem, miło widzieć że dbacie o samochód, oby było tak dalej, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości