Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wiadomo zwykłe tacho dawało większe mozliwosći i czasami można było przeciągnąć godzinke żeby dojechać do domu, ale uwzględniając to że w Dartomie dostajesz premie jak jeżdzisz godnie z tacho to może przynieśie to dobre korzyści.
Ja tu mam takie fotki nawet nawet z bazy na dartomie , może ktoś jezdzi tam albo jego tata czy rodzina to niech sie odezwie do mnie i może jest z grodziska mazowieckiego to by było super bajo
moje gg : 4719746
Chwila , mój tata ma tylko plandeke dartomu i parkuje na dartomie ale tam nie pracuje . Dartom ma 1 granatowego mana i jednego tam białego ale na jazdach próbnych , także większość to renie , 2 scanie , kilka stralisó , kilka dafów XF95 i 2 scanie 124l bodajże
Dartom, hmm. Powiem szczerze, ze autka w ich barwach mi sie podobaja. Nie ma w nich "przesadyzmu", piekny zolty kolorek oraz zielony pas biegnacy przez caly zestaw. Tak w nawiasie to ciocia mojego brata ciotecznego jest szefowa Dartomu.
Tutaj dwie fotki robione przeze mnie, prosze o wyrozumialosc bo jak je fotografowalem bylem w stanie "poczatkujacy"
KRUGER_DARTOM twoj tata jezdzi tym bialym tga tak?dzis go widzialem w wawie na ul.szwedzkiej to chyba byl ten bo tez mial szalik powieszony ale fotki niestety niedalem rady zrobic w czasie jazdy..
A w Kutnie czekaja nowe Premiumki bo brakuje naczep. Ale swoją drogą ciekawe kto będzie nimi jeżdził bo coraz więcej osób ucieka z Dartomu. I tyczy się to zarówno starych jak i nowych pracowników. Oczywiście jak coś sobą reprezentują.
Moj wujke dostal Premiumkejuz nia smiga i teraz bedzie jechal do niemiec tylko ze ma stara naczepe bo renie szybciej dotarly a naczepy zmienia mu za 2-3 miesiace a co do tych dafow ze niby sa testowe to nieprawda one normalnie smigaja w trasy Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 65 gości