Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A oto moje zdjęcia które obiecałem wstawić na Forum.
Są zrobione profesionalnie poniewaz robił je Redaktor gazety TRAILER! Którego serdecznie pozdrawiam
Fotki naprawde ladne. Musze powiedziec ze wasze auta prezentuja sie na zywo naprawde okazale. Zawiele ich nie widze bo pewnie czesto na wschod nie jezdzicie. Szkoda ze te fotki nie w wiekszej rozdzielczosci bo niektore swietnie nadawalby sie na tapete oczywiscie za pozwoleniem.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Panowie, mam pytanie, trochę O.T.
Nie orientujecie się, jaka firma robi orurowanie dachowe w stylu takim, jakie ma Solidaris? Nie chcę Trux-a bo nie podoba mi sie stylistyka ich, natomiast Solidaris ma dość ciekawą ramę, jednakże widziałem jeszcze inne, że "koguty" nie były na dospawanych odczepach (tak właśnie ma Solidaris) lecz na jednym wygięciu sąsiadowały z dalekosiężnymi.
Z góry dziękuję za informacje.
Czyżby przypadkiem na tym FHaczu nie jest to słynne skaradzione oruruwanie? Złodziejaszki przywłaszczyli sobie to na Węgrzech, tylko nie wiem czy w tym aucie.
Czyżby przypadkiem na tym FHaczu nie jest to słynne skaradzione oruruwanie? Złodziejaszki przywłaszczyli sobie to na Węgrzech, tylko nie wiem czy w tym aucie.
W aktualizacji zdjęć kolegi Mickula ( TUTAJ ) można zobaczyć, że to volvo już o rurowania niema ...
Tak, jest to wlasnie to Volvo. Na zlocie w Krk, ja z foxem rozmawialismy z kierowcami z Solidarisa i opowiadali nam wlasnie o tym zdarzeniu
Solidaris, trzymacie jeszcze MB Actrosy 1840 czy idą na "odstrzał"? (te sprzęgnięte z kontenerami lub cysternami Rinnen'a). Firma się rozwija, doskonale to widać, lecz słyszałem że trzymacie auta jakieś 5-6 lat, a wyżej wspomniane MB mają już troszkę więcej.
Przepraszam Was koledzy ale nie miałem czasu dodać zdjęć ale tym razem mam pare ciekawych Mam małe pytanko, a raczej ofertę - mianowicie, czy ktoś jest zainteresowany KLIMATYZACJĄ POSTOJOWĄ do samochodów ciężarowych? Jesli tak to piszcie na forum i się skontaktujemy .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości