Jeżeli chcesz czerwonego konia i żółtą naczepe to zobacz na allegro u Ni-hawka on napewno cos bedzie miał osobno koń i osobno naczepa. Jednomoże byc z albedo jedno z herpy bo to prawie to samo.
_________________ == DAF Truck ist the Best ==
POZDRO wszystkim!!!
A wtedy proszę o porządną fotosesje, ponieważ interesuje mnie jakiś tego typu zestaw.
Gratuluje akcesoriów. Ja "bawię się" z Herpą o osłonkę do Premium już ładny miesiąc i jak narazie otrzymałem jedynie stos makulatury (katalogi, itp.). Chwilowo dałem sobie z tym spokój
Co do Emeka, faktycznie zdecydowanie lepiej to wygląda.
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Daf doszedł. Na żywo prezentuj się wspaniale. Chyba zmienię to plastikowe drewno na prawdziwe patyczki, bo to sztuczne bardziej przypomina paluszki "Lajkonik", niż konary. I muszę przyczepić czerwoną karteczkę to jednej kłody, bo drewno wystaje, a samochód w skali 1:1 byłby o około metr za długi. Przydałby się kogut na dach.
Cała rodzinka:
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2007, 15:49 przez CZOŁGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Twoja wielce utęskniona paczka, z zawartością wreszcie dotarła. Model jest ciekawy ze względu na nieczęsto spotykaną konfigurację. Faktycznie przydałby się "kogut" na dach i "płachta" na tył... Możesz się tym zająć
Man zolty bardzo ladny a tego Actrosa z naczepa biedronki to chyba w biedronce kupiles bo widzialem u mnie w sklepie takiego sam mialem se kupic ale tak jakos nie kupilem
_________________ Gdyby budowanie autostrad było nielegalne > To mieli byśmy w Polsce lepsze drogi niż w Niemczech
Modelik Dafa jest pierwsza klasa.
Koguty na dachu by się przydały. Najlepiej wychodzi dorwać coś z Kibri bo jest tanie. Czerwoną karteczkę zastąp lepiej taką biało-czerwoną tablicą z lampką. Można też dołożyć jakiegoś żurawia.
Ja kiedyś się do niego przymierzałem ale jak się dopatrzyłem, że wózek z kłonicami jest na dyszlu to się rozmyśliłem.
Teraz już trudno takie coś spotkać. Większość takich zestawów bierze na puste przejazdy wózek na plecy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość