No coz - Manik w barwach Schaumanna jest hiper super the best
A to chyba z powodu mojego "zboczenia" nadgabarytowego/balastowego...
I nie potrzeba do niego zadnego ladunku czy dioramy - on w sam sobie jest niejako "arcydzielem" masowego wytworcy...
Inaczej mowiac - zazdroszcze tego modelu Tobie ... I mam nadzieje, ze takiego zdobede (no coz jak narazie posiadam aktualnie jego koie w troche wiekszej skali - mianowicie 1/50)...
PS.Wczoraj podczas porządków zgubiłem lusterko od pasażera od Schaumann-a, ale list do Herpy jest już wysłany z prośbą
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob, 28.04.2007, 11:35 ]
Dziś byłem z Ojcem w Borówcu w sklepie RO-BUD po dwa modele Jeden z nich to zwykła Scania R500 Topline, ale drugi to coś bardzo fajnego. Ten kto mówi, że MoDo z Herpy to badziew to grubo się myli. Model na żywo wygląda znakomicie. Zachwyca nie tylko wyglądem, ale i kilkoma detalami.
Ten kto mówi, że MoDo z Herpy to badziew to grubo się myli.
A to kto wydawał takie sądy? Fakt faktem, że jest się do czego przyczepić, ale już nie popadajmy ze skrajności w skrajność... Jako całość model jest bardzo ładny, a to, że np ja nie mogę patrzeć na jego niedopracowanie, to jest kwestia tylko i wyłącznie mojego pedantyzmu (czy jak to się zwie), a niektórzy tego co mnie "odstrasza", nawet nie muszą zauważyć.
Twoja kolekcja rozwija się w zastraszającym tempie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości