Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 22 kwie 2007, 17:01

damian_21 Co do Sardynii to nie wypowiem się. Nie mam o tym bladego pojęcia. Wiem tyle, że w firmie kierunki południowe: Włochy i Austria są bardzo mocno obsadzone przez kierowców i jako tako nie da rady się tam "wkręcić".
Po ostatnim kółku zaczyna się klarować sytuacja z Hiszpanią, więc pewnie ZET również tam się pojawi.
A co do podwójnej w ZET to tak, jak pisałeś - tylko młodzików, adeptów biorą na podwójne. Nami chcą przetestować, jak będzie to wyglądało, gdyby faktycznie doszło do podwójnych obsad. Jednak po rozmowach z p. Tomaszem widzę, że raczej skłaniają się jednak do pozostania na pojedynczych załogach.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 kwie 2007, 17:50

Użytkownik

Użytkownik

CO do kierunków Włochy, Austria to mój Ojciec jeździ na te kierunki od dwóch lat. Z tego co napisałeś o kierunku Hiszpańskim, to pewnie Zetka będzie zbierała nową grupe które będzie tam jeździła. Widze że dużo zmian szykuje się w Zetce. Na Sardynie z Raciborza woziło sie elektrody, musze sie spytać Ojca czy tam jeszcze jeźdzą.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 kwie 2007, 18:46

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8765643

Jester bardzo ladnie opisales ta trase. Bardzo interesuje mnie Skandynawia wiec z ciekawoscia czytalem i ogladalem foty. Szczerze Ci powiem ze Twoja relacje przerabialem wspolnie z mapa i patrzylem ktoredy kierowaliscie sie. Foty moze nie najlepsze ale jak na warunki ich robienia sa okej. Opis wykonales dokladnie przez co wciaga czytelnika. Nie obylo sie bez przygod ale mysle ze te postarzenie o 5 lat bylo chwilowe. Czekam no kolejne relacje z Twoich tras no i przedstawienie Twojego rumaka w dziale Garaz. Szerokosci. Bajos.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 kwie 2007, 19:46

Użytkownik

Użytkownik

Trasa ciekawa i chce się ją czytać.Zdjęcia może nie są najlepsze, ale jest dobrze.Widoki jakie Was spodkały są piękne.Jester jeżeli następne opisy tras byłyby takie jak te,to następny aktual może być jeszcze dzisiaj.Pozdrawiam i oczywiście czekam na Twój pojazd w dziale "Garaż".

Tytuł:
Post Wysłano: 06 maja 2007, 9:31

Jeśli chodzi o ścisłość to aktuale pojawią się wkrótce bo właśnie zakupuję aparat :).
Ponadto odchodzę na pojedynczą obsadę więc wiele tras może nie będzie ale mogą być znacznie ciekawsze. Szczerze mówiąc... to z chęcią bym powtórzył tą Norwegię.

Tytuł:
Post Wysłano: 06 maja 2007, 10:25

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
z chęcią bym powtórzył tą Norwegię.
Ja też :D :!: :!: :!: Traska opisan poprostu rewelacyjnie :!: Tak jak koledzy napisali wczesniej :arrow: jak zaczniesz czytac to trudno sie oderwać :!: Czekamy na nastepne opisy :D