Dziekuje wam Panowie za te komentarze
jest mi naprawde milo a to mobilizuje do dalszej pracy! Po wakacjach chcem wprowadzic troche zmian tzn zamontowac oswietlenie w budynkach, a wtedy efekt bedzie...
W przyszlosci chcem ta makiete dolaczyc do innej makiety, ktora mam zamiar robic po wakacjach a bedzie to wies ( z kombajnami, traktorami oraz kilka domkow ... ale to pozniej
)
Maxiu:
Czym zabezpieczacie makiety przed osiadaniem kurzu, bo jak wiadomo z późniejszym czyszczeniem makiety i modeli mogą być problemy...
Mam zbudowana gablote z plexi, w ktora wloze ta makiete... a calosc bedzie sluzyc jako biurko...
Dlaczego tylko część modeli ma zamontowane lusterka, a reszta nie...?
Narazie montowalem lustra w te modele, ktore sa "wyjatkowe", a przy wiekszej ilosci czasu bedzie zrobiona reszta
jamra_scania
A o co chodzi z tym Sycowem? chetnie, ale zalezy od terminu
petrzask zgodze sie z Toba z tym, ze kto nic nie robi, nie robi bledow! Jest to moja pierwsza makieta, ale chcem isc dalej... wiec bedzie lepiej!
Na koniec powiem wam, ze z opinii ludzi, ktorzy widzieli makiete w realu makieta prezentuje sie o wiele ciekawiej ... aparat mam dobry, ale slabe swiatlo w pomieszczeniu robi swoje...
Dla mnie masakra jest widok "noca"
jeszcze raz dziekuje za wszytskie komentarze