Witam ponownie.Dziś zasypie was zdjęciami detali mojego modelu.Nie zamierzam ukrywać bugów modelu Mogę tylko dodać, że np. na zderzaku paski będą jeszcze poprawiane.
W modelu zostały przyklejone lusterka, wszystkie szyby oraz całe wnętrze zostało już wklejone na stałe.
Co myślicie żeby pomalować takie 1mm paski na osłonie między osiowej gdzie są klamki ? To byłyby takie linie podziału...
Ostatnie foto wymiata ;D
[ Dodano: Sro, 23.05.2007, 18:50 ]
Witam wszystkich Dziś budowa modelu dobiegła końca. Naklejki na model zrobiłem i wydrukowałem sam. Kupiłem przeźroczysty papier do naklejek dla drukarki atramentowej i wziąłem się do roboty. Prawdę mówiąc to nie jest takie trudne...
Samochód: Renault Premium / Range T
O kurde SMAL ale modelik- pięknie to odwzorowałeś a szzególnie podobają mi sie malunki- ja bym tam zrbił pewnie trzy linie prztypomunające wulkan a ty prawie identyczne jak nei całkeim
Pozdro dla Ciebie i powodzonka w następnym modelu
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Efekt końcowy jest powalający. Jestem pełen podziwu. Tak piękne i dokładne odwzorowanie, w sumie nie łatwego do ukazania w skali pojazdu Pana Guldagera, z pewnością wymagało ogromnego nakładu pracy. Model jest cudownie dopieszczony, widać w nim dbałość o każdy szczegół. Dla mnie bomba.
Smal nagrodę w klasie ciągnik Euro już masz w kieszeni !! Gratuluję modelu i podziwiam Twoje umiejętności ! Co do wypowiedzi Rafała model na pewno opisany będzie na łamach Trailera czekam na artykuł !
GG: 0
Paweł, świetnie wyszedł Ci ten model, po prostu nie potrafię pozbierac mojej szczęki, która dośc boleśnie upadła z wrażenia na podłogę. Kawał dobrej roboty, szkoda tylko, że nie posłucham sobie z niego odgłosu trójniaka
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Smal mam do Ciebie pytanie. Z czego zrobiłeś tą kratkę na przedniej osłonie, bo ja chce budować mój pierwszy model Volvo FH16 ''Nemo'' ,ono też ma osłone ale niewiem z czego zrobić te paski. Prosze o pomoc.
Smal mam do Ciebie pytanie. Z czego zrobiłeś tą kratkę na przedniej osłonie, bo ja chce budować mój pierwszy model Volvo FH16 ''Nemo'' ,ono też ma osłone ale niewiem z czego zrobić te paski. Prosze o pomoc.
Cytuj:
Bullbar jest w całości zrobiony przezemnie z wyprasek wyginanych na ciepło i siatki do kwiatów z kwiaciarni.
Efekt Twojej pracy jest powalający.Widziałem model na żywo i wygląda on jeszcze lepiej niż na zdjęciach.Powodzenia w następnych modelach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości