Od początku istnienia na rynku dewizą firmy jest solidność i terminowość świadczonych usług.
Poniższe informacje pomogą państwu bliżej zapoznać się z posiadanym przez nas taborem samochodowym.
Dysponujemy własnymi oraz podnajętymi ciągnikami siodłowymi marki Renault oraz naczepami o ładowności 24 ton - 33 EURO PALETY.
Istnieje możliwość górnego, bocznego i tylnego załadowania naczep.
Samochody posiadaj ą certyfikat EURO-2 i wyposażone są w zawieszenia pneumatyczne.
Stan techniczny taboru - dobry.
Oferujemy pełną obsługę spedycyjną przedsiębiorstw w zakresie transportu krajowego i zagranicznego.
Firma MARPOL-TRANS prowadzi działalność transportowo-spedycyjną.
Realizacja zgłaszanych przez naszych klientów zapotrzebowań na przewozy ładunków na terenie całego kraju, dokonywana jest na podstawie ustaleń telefonicznych i taksowych zleceń transportowych.
Jako firma spedycyjna posiadamy szerokie kontakty z wieloma firmami transportowymi na terenie całego kraju, co pozwala nam bez problemów organizować przewozy ładunków innym przewoźnikom, bez względu na miejsce załadunku.
Naszym klientom gwarantujemy fachowość i bezpieczeństwo przewożonego ładunku. Posiadamy ubezpieczenia OC, AC oraz OC - przewoźnika i OC - spedytora.
PS: Mój Tato tu jeździł pierwszym samochodem w tej firmie była to Majorka a potem kupowali Premiumki i Magnumkę która sie spaliła mojemu ojcu ale po kilku latach znów kupili Magnumkę dokładnie nie wiem ile liczy ich tabor ale jak się dowiem to dam znać.Firma jest z moich okolic.
(c)
http://marpol-trans.podkarpacie.com.pl/