poprostu powiedz mu ze to pare dobrych miesięcy w robocie.. zrozumie
a co do makiety to jest piękna! jak juz zresztą pisałem na GG.
dzisiaj widziałem na pauzie Actrosa MPII z Willi Betza i te modele prezentuja się rownie pięknie jak real
kubamich1 tak na oko licze, wyszlo ponad 1000zl + gablota +modele, ale nie pytaj teraz o koszt gabloty i modeli! Pokaz wiecej swoich modeli, bo wlasnie przejrzalem Twoj temat i robi wrazenie
Twoja makieta zrobiła na mnie wielkie wrażenie, szczegółnie poysł z bułgarską magnumką, a i ten nowy actrosik niczego sobie . Czy wzorowałeś sie na jakiejś prawdziwej bazie, cz robiłeś z głowy?
ketrab_86 to nie jest bulgarska Magnum tylko z oddzialu tureckiego, a konkretnie Istanbul.
Makiete robilem "z glowy", bo bazy Willi Betza sa o wiele wieksze i przedstawiaja troche inne zagospodarowanie przestrzene takie jak biuro i maly warsztat ( Jackobsdorf) lub terminal barkowy (Passau)
Piekne to mało powiedziane ale czy mnie wzrok nie myli czy ten ostatni MB palą mu sie swiatła ????????
[ Dodano: Sob, 14.07.2007, 19:30 ]
a gdzie masz rejestracje tych aut?????
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Kopara uderzyła mi o śródstopie...prawdziwa maestria...po prostu wspaniałe...mam pytanie przy okazji czy ta makieta ma swój pełno wymiarowy odpowiednik???
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości