Cytuj:
Kasia często jeździsz do Gdańska? Może jak następnym razem będziesz to dasz znać.Może udało by mi się poznać sławną Kasię i jej fure Wink
Teraz byłam tam pierwszy raz od ho, ho, ho...i póki co prędko tam nie zawitam, w 99% wszystkie powrotne ładunki idą na Śląsk
Cytuj:
Kasiu nie stałaś dzisiaj rano na A2 na ok. 250 km w stronę Strykowa? Identyczny maniek tam stał tylko nie wiem czy twój?
Nie, nie w piątek stałam w okolicach włoskiego miasta Mantova
Cytuj:
Kasiu nie stałaś przypadkiem we wtorek w Wenecji na parkingu(takim dużym przy autostradzie:p) o 19.30??
Raczej tak, nie mam przy sobie tarczek z poprzedniego tygodnia, ale było to gdzieś w okolicach Wenecji, w poniedziałek doleciałam do Wiednia, a następnego dnia właśnie do Wenecji
Cytuj:
Jechała Exclamation
Kasiu widziałem Cię 3 Very Happy Pierwszy raz gdzieś tak o 13.30 na dzikim parkingu w Austrii parę kilometrów za Packiem.
Drugi raz na pierwszych bramkach na Wenecji koło 19.30. Twój pasażer odprowadził mnie wzrokiem, ja zresztą jego też, może mnie nawet pamięta Very Happy
Trzeci raz to już pauze robiliście na shelu za bramkami, a to tak gdzieś o 5 rano.
Hehehe, no mój pasażer niestety nie kojarzy
Cytuj:
Hehe też lukałem na psażera, a on na mnie. Był w białej czapeczce i robił sobie kanapeczke Razz Radzo czym jechałeś. Ja o 19.30 też tam stałem, ale tylko na chwile bo byłem wody nabrać.
W białej byłam Ja, pasażer był w czarnej 'Jasia'
Cytuj:
To i ja sie dolaczam....Tez cie Kasiu widzialem...;] Na A4.Za Opolem.Lecialem w Kierunku Katowic , Ty natomiast w przeciwnym...Smile
Całkiem możliwe, tylko kiedy to było?
Cytuj:
Ja również miałem okazję widzieć Kasię pomykającą(w zasadzie pełzającą) w korku w Wenecji! w stronę Triestu!Widzę panowie,że wszyscy jechaliśmy w jedną stronę... Smile Pozdrawiam
Taa, Wenecja i te stau'y
Ogółem Włochy pod względem korków to niestety drugie Niemcy
Cytuj:
Ale byłby spot Very Happy
Mam nadzieje, ze wszyscy opiszą te trasy Smile
Ano zgadza się, zgadza byłby zastanawia mnie jedynie dlaczego żaden z tylu kolegów nawet słowa na CB nie powiedział? Ja nikogo z Was nie znam, więc też nie wiedziałam że ktoś z WC, ale jeśli Wy mnie widzieliście to dlaczego cisza? Wychodzi na to że albo nie posiadacie radyjek albo po prostu nie umiecie się nimi posługiwać, no jest jeszcze opcja że nie chcieliście ze mną rozmawiać... Co do opisów tras to myślę że jakaś część moich fotek z trasy do Rzymu ukaże się już w niedziele, bo jak narazie brak mi czasu, jutro rano ładuje w Gliwicach do Liege do Belgi i pedałowanie, chciałoby się pobyć w domu, a tu niestety trzeba jechać
Tak piękna już ta robota jest
Mam nadzieję że w przyszłości jeśli ktoś mnie gdzieś zobaczy to odezwie się choćby na tym CB, naprawdę Ja nie gryzę, a fajnie spotkać kogoś kogo poznało się na forum gdzieś tam na szlaku, pozostaje tylko powiedzieć: 'Jaki ten świat jest mały...
'
Pozdrawiam