Cytuj:
a u mnie na scanii to najczęsciej jakiś film - w nocy, w dzien radio - rmf.fm, bądź zet, bo klijenteria tylko to uznaje, ale teraz zaczelismy robic linówki w jedną strone - do londynu, więc w drodzie na miejsce kierman Krzyś słucha swojich klimatów: techno i discco
w zafirze to to co zapodadzą na eremefie i na rmf maxxx
scaniairizar, mam nadzieje że Ci nie przeszkadza, że zadaje pytanie po takim czasie, ale mam intrygujące pytanko właśnie do kierowcy autobusu.
Tak czasami jadąc gdzieś daleko autokarem szczerze mówiąc w nocy jak zostaje włączony film to mówie "***** mać"
Ale pewnie świetnie to znasz bo na codzień doświadczas jak każdy chce co innego. Zawsze jednak jak siedze w tym autobusie to sobie mówie, ja to pół biedy, przeżyje, ale jak to musi przeszkadzać kierowcy, który zazwyczaj ogląda (słucha) tego filmu 20-ty raz? Czy Tobie to nie przeszkadza?
Czasami kierowca z tego co widziałem widzi pierwszy ekran i czasami na niego zerka. Nie wiem jednak czy robi to dużą różnice:)
Ja osobiście wolałbym prowadząc w nocy jechać w ciszy albo słuchając cicho muzyki, by nikomu nie przeszkadzała. Ale moze sie mysle, może wlasnie kierowcy szybciej czas leci jak słucha czegoś konkretnego?