Ostatnio miałem okazję widzieć 5 camnionów od Bardiego na A2 leciały z bydłem prawdopodobnie do Magribu. Kolego livestock nie wiesz może czy Bardy zabiera może na powrót cielęta z Litwy albo Estonii? No i najważniejsze posiadasz może jakieś zdjęcia?
Cytuj:
No nie powiedzial bym, kilka razy widzialem jego oferte to ceny mial wyższe niz w Montichiari z Pezzaioli. I nie podoba mi sie to jego lakierowania, na dwuletniej naczepie w bardzo duzo miejscach odchodzi lakier Sad
No ale ma tańsze naczepy niż np. Companjen i można u niego zamówić naczepę lakierowaną oryginalnie w Italii. Co do jego malowania to również nie jestem przekonany bo widziałem nowe naczepy od niego gdzie złazi lakier. Hufnera naczepy można nabyć w Legden bo on od niego berze nowe.
Cytuj:
Ale to są naczepy kupione od tych firm po kilkuletniej eksploatacji w Rosji. Wiec na temat stanu technicznego lepiej przemilczec
Muszę Ci powiedzieć, że mamy jedną używkę od Rocka i zero problemów, leżała nawet na boku bo ją kierowcy wywalili z cielętami, tylko że ona nie jeździła na Rosję tylko cielaczki woziła.