Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A co ty kolego myślałeś że PKS to tylko autobusy , co prawda to logo o którym piszesz to stare logo PEKAES a ta firma Z PKS ma niewiele wspólnego jednak należy powiedzieć że firma PKS to też transport ciężarówkowy , kiedyś jedna z kilku firm zajmującyćh się transportem krajowym. A codo samochodów w PEKAES to teraz w ogłoszeniu oferują już własne auto ale kiedyś jak zatrudniłeś się w tej firmie to tylko na skoczka na początku.
Jakby ktoś był z Poznania i jest zainteresowany to W Servipolu podobno stoją nowe Stralisy dla Pekaesu. Może tak miałby ktoś chęć się poświęcić i cyknąc kilka fotek dla nas.
Trudno mi powiedzieć. To auto chyba od początku jeździ na miejscu, bo odkąd pamiętam zawsze miało tę budę. Szkoda, że nigdzie nie ma zdjęć Mercedesów NG z przyczepami, lub ciągników będących w ówczesnym szczecińskim oddziale "żółtków". Albo chociaż SK z niską kabiną, tzw. GWA (od liter tablic rej.).
Pazdz chyba jesteś pierwszy na forum któremu udało uwiecznić na zdjęciu najnowszy nabytek PEKAESU Te naczepy już widywałem ale co do Stralisa II to pierwszy raz Dzieki wielkie za te fotki
Muszę przyznać , że wczoraj na naszej A2 zobaczyłem zołte nowe Stralisy z Pekaesu i powiem , ze wt ych barwaci im do "twarzy".Dużo dużo lepiej prezentują sie niż ich poprzednicy.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Widzę, że nowe Stralisy są w Szczecinie więc co ja robie w domu? Fotki robione na stacji benzynowej Pekaesu, na przeciwko magazynu Multiego w którym sie pewnie ładowałes/rozładowywałeś. To zielone Volvo często stoi tam(przynajmniej jak ja tam bywałem to stało z szarą firanką). Gratuluje fotek
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości