[ Dodano: Nie, 08.07.2007, 15:36 ]
85 wyswietlen ... 0 komentarzy. Niezli jestescie Myslalem ze tu sa ludzie interesujacy sie iezarowkami ... ale moze sie mylilem 3mcie sie.
Przecież to jest model ciężarówki i takie coś powinno się znaleźć w dziale modelarstwo a nie w pojazdach specjalistycznych . Ja rozumiem ile Cię to pracy, czasu i pieniędzy kosztowało, ale to nie upoważnia do robienia syfu na forum. Pozdrawiam.
Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum - wcześniej byłem tylko "obserwatorem". Twój model baaardzo mi się spodobał, jest po prostu kozacki. Zastanawia mnie tylko jedna sprawa - na jak długo wystarczają Ci baterie, tzn. po jakim czasie offroad'owania musisz je wymienić ?
Akumulatorki moge doladowywac. Laduje sie okolo 45 minut i starcza na okolo godzinke jazdy. Posiadam dwa akumulatorki, wiec moge praktycznei jezdzic bez przerwy :p Dzieki za opinie
Ja także jestem zachwycony tą maszyną.Jak odbywa się przeniesienia mocy na opony i w jaki sposób jest zbudowane zawieszenie Są w Polsce organizowane zawody tego typu "zabawek"(nie mam zamiaru się z nikogo śmiać)
No ciekawe, ciekawe.
Zdumiła mnie cena jaką zapłaciłeś budując Tatre. Moim zdaniem opłacało się, naprawdę porządny sprzęt i kawał dobrej pracy. Podziwiam.
Za te pieniądze można mieć samochód
Również dołączam się z prośbą o przeniesienie tematu.
... ponad 100 wejsc, zero komentarza. Ludzie nie badzcie zazdrosni
Przeciez to forum o ciezarowkach .... tematyka sie zgadza podejzewam Jak ja bym zobaczyl taka ciezarowke, a kiedys zobaczylem tylko innej konstrukcji to mi kopara opadla do samej ziemi. Podejzewam ze w przypadku wielu osob jest podobnie, tylko nie wiedziec dlaczego nie chca napisac zadnego pozytywnego slowa A to jezdzi, jest robione recznie od podstaw ... i do tego wyglada w 99% jak prawdziwa Tara jezeli chodzi o zawieszenie itp. No to czego mozna chciec wiecej Heh .. niby forum o ciezarowkach ... a najlepiej bylo by chyba kupic tani model, skleic, popaprac farba i bylo by wiecej komentarzy podejzewam. Ale jak ktos zrobi cos fajnego to ććććśśśśś ....
Cytuj:
... ponad 100 wejsc, zero komentarza. Ludzie nie badzcie zazdrosni
Przeciez to forum o ciezarowkach .... tematyka sie zgadza podejzewam Jak ja bym zobaczyl taka ciezarowke, a kiedys zobaczylem tylko innej konstrukcji to mi kopara opadla do samej ziemi. Podejzewam ze w przypadku wielu osob jest podobnie, tylko nie wiedziec dlaczego nie chca napisac zadnego pozytywnego slowa A to jezdzi, jest robione recznie od podstaw ... i do tego wyglada w 99% jak prawdziwa Tara jezeli chodzi o zawieszenie itp. No to czego mozna chciec wiecej Heh .. niby forum o ciezarowkach ... a najlepiej bylo by chyba kupic tani model, skleic, popaprac farba i bylo by wiecej komentarzy podejzewam. Ale jak ktos zrobi cos fajnego to ććććśśśśś ....
Kolego.Mi osobiście model ten się bardzo podoba i jest super wykonany, ale nie zgadzam się z Twoją teorią, że jesteśmy o ten model zazdrośni.Ja osobiście uprawiam modelarstwo i uwierz mi , że to nie jest ot tak sobie skleić i jak to powiedziałeś "popaprać farbą", jest to także trudne, więc na przyszłość się zastanów. Pozdrawiam.
Nie mialem na mysli, ze sklejenie i ladne pomalowanie modelu jest latwe. To tez jest oczywiscie modelarstwo i bardzo szanuje takie hobby Podalem przyklad, ze jak ja bym kupil model i popaćkał ....
I pomyśleć, że oglądając drugi filmik myślałem, że nagrywana Tatra jest prawdziwa. Link do filmiku znalazłem gdzieś w internecie i wierzcie, że nieźle się zdziwiłem jak przeczytałem ten temat...
Ale do rzeczy. Tak świetnego modelu można tylko pogratulować. Oj chciałbym mieć taki w posiadaniu.. Tylko ten koszt...
Szacuneczek Panie MC-Maxim
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 0 gości