Zamawiałem swego czasu dużo u nich - na początek był to pierwszy sklep w którym kupowałem. Przesyłki zawsze dochodziły - może nie za duży wybór, z czystym sumieniem mogę ten sklep polecić jako rzetelny.
Jako , że zaczęły się wakacje (jeszcze dwa dni ) mam zamiar "zbudowac" parking ciężarówek. Mam już płytę (sklejkę) o odpowiednich wymiarach. Tylko nie mam pojęcia czym/jak ją mogę pomalowac aby to jakoś wyglądało ... Bardzo bym prosił o jakieś jasne odpowiedzi ..
Tylko nie mam pojęcia czym/jak ją mogę pomalowac aby to jakoś wyglądało ... Bardzo bym prosił o jakieś jasne odpowiedzi ..
Na jezdnie możesz użyć czarnej matowej farby ale lepszy efekt będzie gdy na jezdnię użyjesz drobniutkiego papieru ściernego w kolorze czarnym. Drzewa - polecam wyroby pana Kobzy z Łodzi http://www.kobza.lodz.pl , produkty renomowanych producentów są wg. mnie do niczego bo wygladają bardzo sztucznie. Jeśli chodzi o klej to najlepszy jest Uniwersalny Wamod 3, rewelacyjny tani klej który doskonale spaja łączone powierzchnie a przy tym jest bezbarwny i świetnie rozrabia się go z wodą.
Witam potrzebuje pomocy w sprawie modelu mana tga xxl chciałem pomalować kabinę i nie wiem jak to zrobić, czy malować model w ramkach, czy skleić kabinę w całość tylko że jak posklejam wsadzę do niej wnętrze??
pozdrawiam
- Sklej najpierw bude i zacznij malować
- Maluj wszystko, zanim pokleisz,
z doświadczenia (a w zasadzie z jego braku) wiem, że 1 metoda jest lepsza (bo na drugiej się zawiodłem), gdyż możesz sobie ew. przed malowaniem zmatować miejsca, gdzie nalałeś za dużo kleju, itp
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
W nie wszystkich modelach da się tym 1 sposobem. W MANIE na loozie ci tak wyjdzie, lecz już w Scaniach się nie uda. Ja MANA najpierw skleiłem budę, zaszpachlowałem i wtedy malowałem powodzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości