czesc juz nie jezdze w charter z przerwami wyszlo mi poltora roku jak jezdzilem i mi wystarczy tej gonitwy i nerwowki wiesz o co chodzi :) pozdrawiam hej
to ten dafik o ktorym wspominacie.... ja tym jezdzilem przez rok czasu pozniej wsiadlem na scanie R...
Cytuj:
Co do podstawy to nie jest najniższa krajowa (niewiem czy ja to napisalem czy moze ktoś inny) obecnie podstawa wynosi w zależności od czasy pracy w firmie (czyli ile lat sie tam pracuje) obecnie jest to chyba do 1100-1200zl
O czym ty piszesz zastanów się 1100-1200 to w Charterze za dwa miesiące i głupot ludziom nie opowiadaj, biorą to chyba ci z pierwszej ligi.
Cytuj:
A o tych 26tyś... to nie było chwalenie się tylko pokazanie że czasem trzeba się poświęcić, tylko że widze że niektórzy nie myślą logicznie...
Dla kogo miałbym się poświęcać w Charterze ,może dla Pana Tomka co wszystkich kierowców ma w du..e i tylko czeka co komu potrącić z wypłaty.
Przyznaję że teraz przynajmniej za paliwo przestali potrącać to troszeczkę ulżyło i może to nazywasz podwyżką co wcześniej wspominałeś.
Cytuj:
to jest firma raczej dla młodych kierowców, który nie mają wyjścia chcąc "wejść" w zawód
To cała prawda co napisałeś bo w tamtym roku przeszło 400+- osób przez Chartera.
polak ma racje kazdy maial najnizsza krajowa bez wyjatku a ci co najdluzej pracuja maja tam troche dolozone z km. bylo ok640zl podstawy
a teraz podniesli na ok 760 zl i to wszystko za paliwo pan tomek do dzis kasuje moze mniej ale kasuje to juz jest jego nawyk!!!!