Cytuj:
konar a ja słyszałem, że jeśli vosa zobaczy laptopa nawet nie podczas jazdy, powiedzmy, że leży sobie gdzieś w schowku to konfiskują go i patrzą czy nie masz np.: map, filmów itd. nieznanego pochodzenia? Prawda to?
nie dajmy sie zwariowac... o tym nie slyszalem ale jesli to prosze o sprostowanie, uwazajcie na czas pracy, ostatnio podczas kontroli szczegolny nacisk polozyli na przerwe sobota-pn. przypadkiem uslyszalem jak angole rozmawiali o kierowcach z europy. podczas rozmowy dowiedzialem sie ,ze skonczyla sie sprawa jednego polaka, ktory zabil chyba dwie osoby... nadmieniam,ze jechal bez tacha(albo na otwartym, druga tarczka nie wiem) i ... dostal 12 lat. warto pomyslec czy warto zostawiac rodzine, pamietajcie angielscy kierowcy sa najgorsi i zawsze moze ci wjechac maly michael w naczepe... to tyle o tachu, a co do programow nie sadze aby weryfikowali legalnosc. Z ludzmi jak w polsce jak rozwscieczysz miska to bedziesz pokazywac na zmiane to trojkat, to gasnice itd zawsze warto powiedziec..oo fajny samochod masz... ostatnio mi odpowiedzial policjant ( tu eureka odkryl ameryke napisy police na drzwiach hehe) -tak niezly ale nie moj... ( bylo to BMW x3) pozdr