Oba bardzo ładne, podoba mi się 1080 no ale to nowszy model.
Ja jak na razie z tych większych mam Demaga ac 200 Gdyby były bardziej dostępne dokupiłby coś jeszcze.
Witam!
widzę ,że temat dzwigów (1/50 i nie tylko) zaczyna się pojawiać coraz częściej. Jeśli chodzi o dostępność to zamawiając w niemieckim sklepie internetowym nie ma problemu. Tylko cena zawsze przekracza 200 eur.
P.S teraz czekam na paczke z wysięgnikiem kratowym , stalowymi siłownikami i alu felgami do AC 500 .Na razie model jest jeszcze nie skończony ale pare fotek wrzucę.
Eurokran ile kosztuje paczka do polski z niemiec??byłbym wdzięcnzy za odpowiedz.Niedługo zrzuce zdjęcja moich modli żurawi Liebher ltc1055,Liebherr 1500ltm oraz Grove Gmk7450.Pozdrowienia dla Eurokrana.
[ Dodano: Pią, 23.11.2007, 11:14 ]
proszę o odpowiedz pozdro
Wysięgnik podstawowy LTM 1160/2 (teleskop bez tzw. "bociana") ma długość 116 cm. Z "bocianem" dodatkowo 44 cm a po dołożeniu przedłużki kratowej dodatkowo kolejne 28 cm, czyli w maksymalnej wersji 188 cm.
Niestety nie wiem ile kosztuje paczka z Niemiec do Polski. Myśle że nie są to duże koszty.
Witam
Swoje modele dostałem podczas szkoleń w fabryce Liebherra w Ehingen. Z tego co wiem najłatwiej je kupić w niemieckich sklepach internetowych, ale jak podaje na swojej oficjalnej stronie firma Conrad Modelle GmbH jest w Polsce w Poznaniu przedstawiciel. Możesz tam zadzwonić lub napisać i coś sie dowiedzieć. Nie wiem czy to duża jakaś firma, w każdym razie nie ma nawet stronki www. A oto namiary:
P.W. DFR
ul.28 Czerwca 1956 r. nr. 113
61-567 Poznan
Tel. 061 847 56 58
061 847 33 45 dfr@frago.com.pl.
Co prawda pytanie nie jest do mnie skierowane , ale przeciętna paczka z modelem tej wagi to koszt w granicach 15-19 eur. Firma DFR w ogóle nie ma w sprzedaży modeli conrad kiedyś do nich dzwoniłem , mówili , że sklep się dopiero rozwija itp. Ale coś długo to trwa.
P.S pytanie do dodo548 i EUROKRAN gdzie robiliście uprawnienia „ bez ograniczeń”? ewentualnie gdzie można je zrobić?
Witam.
Mam dziwne pytanie, otóż, Ja i moi koledzy(z branży) spieramy się jak się powinno wymawiać Liebherr.Każdy sądzi inaczej.
Bo mówimy na to: Liebher, libermoter, libermother,itp.
Wiec może wy wiecie jak to się poprawnie wymawia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości