Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 0
Wydawało mi sie ze widzialem 105XF na parkingu ale tylko przelotem, ale nie wiem dokładnie bo to sie szybko wszystko działo. A masz może jakies zdjecia innych aut, nie tylko tej wymalowanej scanii i volva tylko fotki takich zwykłych aut.
no kolego Rzepek focie specjalnie dla ciebie
daf 95xf ssc
scania 124l 420
magnum, actros & daf
volvo fh 12 420
volvo & man
i jak kolego focie mogą być??
Hehe też widziałem tego Dafa W Szczecinie stał na UC. Często widze też Actroski wykupione od Telefoniki. Ogólnie rzecz biorąc tabor prezentuje sie nie źle, ale jak Daras dałeś krzywą minę na zarobki...
no własnie dobrze słyszałeś, na początku mieli około 30 paru actrosów, teraz zaczeli je wtprzedawć, a jak już powiedziałem na temat zarobków w tej firmie sie nie wypowiadam
Cytuj:
chłopie ostatnio?? oni od kąd tylko pamiętam natają na norwiegie, wiem dużo na temacik ten firmy bądź ponieważ firme prowadzi mojego oljca kumpel wraz z synami (Zenek Rummel,Piotrek Rummel, i Krzysztof Rummel) takrze wiem sporo na temat tej firmy. Jak by ktoś chciał to mam pełno fotek autek z tej firmy
"Chlopie" to albo masz słabą pamięć albo stary ci ściemnia
Ale mniejsza z tym "bądź ponieważ " chce zapytać co wiesz o nowym projekcie MoDo pod nazwą RedBUL
hmmm no to ci powiem kolego, że nic na ten temat niestety nie wiem chociaż watpie coś w to żeby pomlowali autko w redbula.... a z resztą jak by już cośrobili to by zaczynali od wakacji z tym projektem tak samo było z epoką lodowcową ale nie wiem nic na ten temat dawno u nich we firmie w odwiedzinach nie byłem ale moze odwiedze i porobie jakieś ciekawe focie
ja wiem coś na ten temat.Poniewaz gdy do osieka przyjechała po raz pierwszy epoka lodowcowa to gadałem z jej kierowcą i on mówił że jest nowy plan,ale ŻĘ NIE ma być tir pomalowany w redbula TYLKO DO TEGO DOKŁADA SIĘ REDBUL NA TO POMALOWANIE TEGO NOWEGO PLANU
_________________ Ma ktoś moze jakieś nowe foty epoki lodowcowej z Modo?Bo potrzebuje...
Cytuj:
,ale ŻĘ NIE ma być tir pomalowany w redbula TYLKO DO TEGO DOKŁADA SIĘ REDBUL NA TO POMALOWANIE TEGO NOWEGO PLANU
Lenio jakbys się teraz skupił i napisał o co ci chłopaku chodziło
To liczymy Dragon na ciebie. Jak wiadomo RedBul potrafi ladnie malowac np. F1 lub Redbul Air Race Kolory i agresywna stylistyka (byk) na pewno Będą pasować do SCANI (podobno R620)
Co do warunków zatrudnienia juz ktos napisał ze nie warto tam pracować.
To nie wiem poco ciągnąć ten temat Speedy jak wszystko jasne
Ostatnio zmieniony 27 gru 2007, 20:49 przez skoli, łącznie zmieniany 1 raz.
OK Lenio teraz już rozumiem
Zastanawiam się tylko co będzie miał RedBul ze stworzenia kolejnej "bajki"
I dlatego Lenio ta informacja wydaje mi sie malo realna
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości