Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Tylko takie posiadam Przepraszam za tego miska w szybie ale tak jakos wyszlo,a zdjecie jest robione na wyjezdzie z Drukarni Winkowski mieszczacej sie w Wyszkowie. Sorki za taki wielki rozmiar...
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
koledzy mam takie pytanie odnośnie tej firmy? czy warto tam się zatrudnić? jestem początkującym kierowcą?inajlepiej pasowało by mi z możliwością przyuczenia jak radzicie warto?
Pare razy gadalem z kierowcami z tej firmy czy to w kolejce na granicy czy to gdzies na parkingu. Wiem jedno. Zatrudniaja Bialorusow i Ukraincow wiec to musi o czyms swiadczyc. W firmie jest sporo zestawow ale raczej o dostaniu sie do nich komus bez doswiadczenia bedzie ciezko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 39 gości