Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
a więc firma posiada nie 70 pare jak napisał chyba lenio tylko coś koło 65, tyle to ja akurat wiem, ale stoi coś koło 10 zestawów na placu bez kierowców
Cytuj:
,ale co ile jest w domu to ci odpowiem w domu jest około co 2 tygodnie lub prędzej zależy jak jest z ładunkami ile ładują jak załadują prędzej to prędzej jest w domu
no wiec jak napisałem kiedyś że na palu stoi ponad 10 zestawód, nie chodziło mi o to że na śmięta zjeżdżają minowicie chodziło mi o to że bez kierowców stoją, czy to takie trudne do zrozumienia. Ares to nie była 164l tylko 124 wiem bo pamiętam jak ją kupili i byłem z ojcem ją oglądać, ładna bryka była
Mobilki, a ja mam pytanko. Nie wiecie może czy te najładniej wymalowane zestawy (Volvo FH16 z Nemo i Scania R500 z Epoki) jeżdżą na codzień czy sa maskotkami i jeżdża wyłącznie na zloty? Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 61 gości