Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
a znasz takie firmy?one zazwyczaj sa malo zareklamowane i jak ci jakis funfel nie podpowie to nie masz szans na znaezienie pracy.ja jestem mlody i mam szczere checi dawac z siebie duzo w pracy ale mam tez rodzine,ktora pasuje utrzymac i widywac co te dwa tygodnie...
Kolega Edler ma racje...firma dopóki nie stanie się duża, nie zacznie oklejać swoich samochodów jest dobra, ale potem wraz ze wzrostem pojazdów zaczyna się nadawanie kierowcom numerów i nie szanowanie...bardzo wiele rozwijających się firm tak kończy. do małej, żeby się dostać, zarabiać dobre pieniądze, trzeba trochę poszukać. Praca sama do Ciebie nie przyjdzie.
no to fakt,ale ja nie moge sobie pozwolic na wybrzydzanie bez doswiadczenia.chce tylko poprawic los swojej rodziny.duzo wysilku kosztowalo mnie zdobycie uprawnien.szukam firmy z mazowsza lub podkarpacia
To sie trochę wysil, weź gazetę z Twojego regionu poszukaj ogłoszeń podzwoń spotkaj się z szefem.Zobacz ogłoszenia w internecie.Choćby http://www.pracuj.pl na pewno coś znajdziesz.
W oddziale gliwickim jeżdżą do Antwerpi, powrót i zjazd do domu(oczywiście, pewnie zdażają się inne kursy). Jak jeżdżą w głównym oddziale koło Warszawy to nie wiem.
W oddziale gliwickim jeżdżą do Antwerpi, powrót i zjazd do domu(oczywiście, pewnie zdażają się inne kursy). Jak jeżdżą w głównym oddziale koło Warszawy to nie wiem.
A samochod mozna zostawiac w Gliwciach, czy trzeba zjezdzac nim do głownej bazy pod Warszawe?
_________________ Może się matka na jakiegoś kierowcę zapatrzyła, bo mnie do samochodów ciągnie...
mozna zostawiac w gliwicach.tak samo jest oddzial w poznaniu,gdzie tez jest opcja zostawienia auta.mnie interesuje czy mozna zjechac autem do domu?jutro jade pytac o prace w trans bieszczadch jak nie wypali polece do wiazownej do linka.
a wiecie jak jest pod Gliwicami ? czy jeżdżą na Ukrainę na wschód też?
slyszalem podobno ze trzeba pospisac papier ze gadzasz sie na jazde poza UE? Moze ktos cos wiecej moze napisac...
Dzwoniłem dziś do linka i pan powiedział,ze mogę zapomnieć o pracy bez doświadczenia...buuuu.życzę sobie powodzenia.kiedyś będzie tak,ze wszyscy nowi kierowcy nie będą mieli gdzie pracować i zdobywać doświadczenia ale nie poddaje sie i szukam dalej.może coś podpowiecie...
Brak kierowców na rynku zmusza przewoźników do zatrudniania nawet tych bez doświadczenia... Jest mnóstwo firm na rynku, które szkolą młodych kierowców...
No wlasnie ja szukam przyzwoitej firmy.jestem nowicjuszem w temacie ciezarowek,ale wiem,ze je chyba nawet kocham.Narazie pracuje jako zolniez zawodowy na etacie starszego kierowcy w warszawie.Zona dwojka dzieci no i przydaloby sie zarobic na zycie jakies godne pieniadze.Wiem,ze nie od razu ale powoli..i dlatego szukam i szukam.dzisiaj byl link no i lipa....
Tak tylko ze ja potrzebuje odrobinę prywatności w pracy a w ricoe często bywa tak,ze raz jadę tym autem ,a raz tym. No i lataj z tymi manelami swoimi. Na razie zaklepane mam miejsce w Trans Bieszczadach bo jestem z Podkarpacia. Szef w porządku ale kasa troszkę inna niż w innych firmach.Ale atmosfera dobra z drugiej strony
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości