Cytuj:
Właśnie o takie fotki mi chodziło.
Miodek- po prostu świetnie się SCANIA z podniesioną wanną prezentuje! teraz na jakiejś dioramce podstawić ją pod jak to sie fachowo mówi- rozściełacz masy bitumicznej i będzie to pięknie współgrało.
Osobiście gustuje w starszych samochodach takich jak SK czy N90 jak też F2000 czy NG - bardzo fajnie oba wyglądają- nic dodać nic ująć.
Zaraziłeś się
P.S dzięki za foty
Pozdrowionka
Tak, zaraziłem się i nie ma już odwrotu
Ja gustuję w nowszych samochodach, chociaż w kolekcji muszę mieć Mercedesa NG. Taki powrót do przeszłości i pięknych wspomnień związanych z tym samochodem.
Następnym modelem ma być MAN TGA. Czy będzie to zestaw z naczepą czy tandem wyjdzie w praniu.
Planuję zrobić makietę. Ma być to parking dla ciężarówek ze stacją benzynową, autokarem z wysiadającymi z niego turystami. Oczywiście będzie fragment drogi z jadącymi samochodami. Jeśli znajdę rozściełacz w tej skali to koniecznie musi być na dioramce. Kiedy powstanie? Jak będę miał więcej modeli (czyt. pieniędzy
) i kupię budynki, nawierzchnię, ludzi oraz gablotkę na makietę. Prawdopodobnie w wakacje 2009 roku lub wcześniej, jak znajdę sponsora (lub napadnę na bank
)