Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
witam wszystkich
zaciekawił mnie ten wątek bo pracuje w magtransie a jak już zobaczyłem swojego mana na zdjęciu to już szok.
Nie jestem starym szoferem w tej firmie ale zaczynałem premiumką 400 (poczciwe ale troche zawodne auto) i wydaje mi się żę nie jest tu najgorzej
Pozdrawiam
Nie i wg mnie troszkę ściemniał mówiąc, że Majorki obsługują tylko krótkie odcinki. Jakiś miesiąc może 2 temu gadałem z jednym kierowcą, który leciał właśnie Majorką z Terespola
Moze mówiąc krótkie odcinki miał na myśli kraj. Czasami u siebie tez zobaczę taka Majorke jednak co raz częściej są ta lepsze wozy. A krotki odcinek to pojecie względne. Dla jednego będzie to 50 km a dla drugiego 450 km.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Co do Majorek i ich krótkich tras mogę taki oto przykład podać, iż w ubiegłym roku spotkałem w Lublinie kumpla, który przywiózł z Nidy płyty karton-gips, zaś w drodze powrotnej miał się ładować w hucie w Ostrowcu, lecz nie wiem dokąd. Mówił, iż jest co dzień w domu (mieszkał pod samymi Kielcami).
Odnośnie Lublina, a właściwie okolic. W wakacje sporo majorek widuje na Orlenie znajdującym się podajże w Kurowie (zjazd na Puławy na trasie Lublin-Wwa).
Aż żal tych autek. Dobrze się prezentowały w barwach Magtransu.
Widzałem wasze nabytki w Srodę jak leciały do Wieltona po naczepki i jak wracały tez z naczepami pieknie to wygladało 1 za drugim Pozdrawiam Serdecznie
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
No no pieknie to wyglada. Stado takich czerwonych bykow. Super musialo to wygladac na drodze. Majorka choc jedna musi zostac. Trzeba zachowac choc jeden egzemplarz z historii firmy. Piotrus wiesz moze kiedy bedzie odbior drugiej serii??? Tak pi razy drzwi. Pozdrawiam.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 54 gości