Cytuj:
Cytuj:
A ja mam następujące pytanie i liczę że kolega Jason Bourne rozwieje moje wątpliwośći...
Mianowicie, od dłuższego czasu w ogłoszeniach na stronie Pawtransu wystawione są na sprzedaż Volva 500 i 420. Ogłoszenie ukazało sie jakieś pół roku temu i w związku z tym moje pytanie. Czy te auta dalej jeżdzą na międzynarodówce czy może już zostały sprzedane tylko strona jest nieuaktualniona?
Część już została sprzedana, parę jeszcze jezdzi w międzynarodówce ale sukcesywnie są wycofywane bo odbierane i zbrojone są nowe zestawy, jest tez kilka sztuk stojących na bazie... ale te już chyba tylko czekają na odbiór przez nowych właścicieli.
Wiam już wszystko co i jak. Nie ma to jak przekonać sie na własne oczy. Byliśmy dzisiaj na bazie w Poniatowej i stało kilka sztuk 500 i kazachy, ale tak jak Jason Bourne mówi, byli jacyś kupcy i oglądali auta więc może już zostały sprzedane.
Kilku kierowców pojechało po nowe cysterny więc tabor sukcesywnie sie odmładza, co cieszy oko i buduje pozytywny wizerunek firmy.
Pozdrowienia dla Coolia i jego zmiennika ( nie pamiętam imienia ) a także dla wszystkich innych kiermanów za dobre rady...
JAZDA TESTOWA ZALICZONA
tylko szkoda że to jeszcze nie moja jazda próbna...