Witam.
Co sądzicie o tym radiu? Czy jest godne swojej ceny i czy po kupnie nikt się nie rozczaruje? Może jakieś inne radiu polecacie w tej klasie cenowej?
Jeżeli chcesz kupić nowe to sobie odpuść. W niewiele wyższej cenie zakupisz JMC Supercom z ASC. Jest to to samo radio co President Walker. Dość solidna konstrukcja, dobre filtry, dobre ASC.
Używane Alany 48 Plus kosztują 250-300zł. Więc trochę taniej. Jak za te pieniądze nie jest nagorszym radiem. ANL może nie rewelacyjny ale sobie w miare radzi. Nie ma ASC. Dość wygodna osbługa w samochodzie. Nie daj się zbajerować tym, że ma 400 kanałów itp, bo i tak tego nie wykorzystasz. Na plus jest jeszcze to, że posiada zmiane kanałów w mikrofonie, pamięci. Niestety gubi ustawienia po odłączeniu zasilania.
miałem trzy egzemplarze tego modelu. najlepiej wspominam tego z połowy lat 90.
ostatnie używane w 2005 to w moim przekonaniu szumofony...
ale ja zboczony jestem na tle komfortu odsłuchu...
_________________ Tomek Zagóra
toyota hiace dnt carat, cte boston kanał lokalny #32FM; wywołanie: Góral
Od prawie dwóch lat posiadam 48plus muli jestem bardzo zadowolony wystarczy odpowiednio dobrać antenę i nie ma na co narzekać oczywiście pod warunkiem ze potrafi się z tego typu sprzętów korzystać.
_________________ Trzymajta śe ramy to śe nie posramy!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 42 gości