Wykonanie mi się podoba, ale kolorystyka nie. Może pomyśl jeszcze o jakichś paskach czy napisach na ciągniku i naczepie. Jakoś za srebrno jak na mój gust
Samochód: Opel Insignia ST
Miałem pisać zaraz po pierwszych fotkach modelu w "proszku", ale wstrzymałem się z opinią aż do teraz, aby ocenić cały zestaw. Jak na Twój drugi model jest pięknie, ale zbyt srebrno. Monotonnie, przydałoby się jakieś urozmaicenie. Masz jakiś następny model w planach?
ale zbyt srebrno. Monotonnie, przydałoby się jakieś urozmaicenie. Masz jakiś następny model w planach?
Pierwszy raz się z kolegą zgadzam . Wykonanie bardzo dobre, lecz przydałoby się jakoś zestaw ożywić, opisać lub paski . I też ponawiam pytanie jaki będzie następny model ?
Model wspaniały ale za srebrny. Myślę że pomalowanie klamek, lusterek i przedniej atrapy na czarno poprawiło by jakość ożywić Scaniusie. Ale model jest naprawdę ładny i serdecznie Ci gratuluje takiego modelu
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
Model jeszcze nie skończony brak kalkomani na ciągniku i nie pomalowana naczepa do końca czyli klamry i górna cześć firanki oczywiście na czarno a co do ciągnika to lubie mieć wszystko w kolorze taki holenderski i angielski styl, następnym modelem będzie MB Actros też zestaw zakupiony w komplecie firmy revell jakiegoś temu chyba bmw ale nie jestem pewien ale i tak cały zestaw pójdzie w kolor czarnej perły, widziałem gdzieś na tym forum zdjęcia takiego zestawu a obok chyba stało nowe SLK.
Dzięki za komentarze i spostrzeżenia na temat modelu pozdrawiam
Witam.Gdzie najlepiej kupić sobie taki model i czym go malować.Podobają mi się takie modele a nie miałem okazji kupić ale wkońcu trzeba się zmobilizować i spróbować.Dziekuje za informacje.Pozdrawiam.
Taki model możesz kupić w sklepie modelarskim lub na aukcjach i sklepach internetowych, ja maluje sprayem można malować aerografem jeśli taki posiadasz
A to mój model Actrosa
GG: 5300958
Samochód: jeszcze nie mam bryki
Witam, witam!! Bardzo ładne modele! Powiedz tylko ile kosztował ten Merol bo widziałem podobnego "BMW Sauber Team" z naczepą z Italeri i tamten był za ponad 200zł??
Scania nawet nawet w serbrze jej "do twarzy" ale za srebrno ja bym tu jakis błękit dorzucił czy zielen jaśniejsza czy wie ktos cos o sklepie modelarskim w Opolu jakie ceny mniejwiecej i gdzie znaleźć owy sklep. Chciałbym sobie sprawic taki zestaw i czekam na odpowiedz. pisac na gg jak ktos wie 2183352:) z góry dzieki... pozdrowionaka i bajo:)
_________________ Scania Mistrzem Scania Panem Scania TIR-a Ideałem...
Witam. Skonczyłeś juz tą Scanie? Chcialbym zobaczyc efekt koncowy.
I mam takie pytanie: Czy tą naczepę da sie podczepić do samochodu czy to jest tak tylko przystawione??
_________________ Zawsze i wszędzie SCANIA V8 najlepsza będzie
GG: 10349880
Witam.
Niezły ten zestawik, mi z tego wszystkiego najbardziej podoba wnętrze i silnik-ładnie wymalowane.
Fajnie, że naczepa jest cała srebrna, przypomina to zestaw ze zwykłej polskiej drogi. Ja bym jeszcze pomalował na czarno te wszystkie zaciski, co łączą plandekę z naczepą.
Wystarczy dodać na ciągnik jakieś kalki i zestaw będzie cool. Bardzo mi się podoba ten zestaw.
Pozdrawiam.
szerokości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości