Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Odkopuje temat. Ma ktoś jakieś 'świeże' info o firmie? Z tego co wiem to kiedyś była tam działalność, jak to teraz wygląda?
_________________ Kubuś Puchatek zanim napisał jakiś post, to siadał i walił się w głowę pluszową łapą, mówiąc „myśl, myśl, myśl…”
Wy też myślcie zanim coś napiszecie !
Sorki,że odkopię,ale mam ciekawe fotki Scanii R500 \8/ w barwach Wekty:
Sorki za jakość,ale robione przez szybę w samochodzie
Dodam,że Scania była cykana na autostradzie A2
Scania ta ma ciekawy grill
Samochód: Opel Insignia ST
Obecnie na terenie firmy jest serwis Renault, w drugiej połowie ub. roku kupiono fabrycznie nowe Renault Premium w kolorze niebieskim. Ile sztuk, nie wiem, ale dziwnie wygląda Renault w barwach Wekty. Zaczynali od Volvo, potem Scania, teraz Renault.
Odkopię conieco, może za mało na złotą łopatę, ale spróbuję
Orientuje się ktoś jak z robotą w Wekcie? Jak z kasą i warunkami?
Często gęsto parkują w Łukowicach B. przy myjni, nie wiem czy kiermani nocują, czy gdzieś z okolicy są, może gdzieś niedaleko robotę mają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości