Cytuj:
Kolego MAGNUM-DXi12, powiem Ci że w tej firmie co pokazałeś wcale źle nie malują. Do swojej AE zakładałem osłonę przeciwsłoneczną. Sam musiałbym wybebeszyć pół kabiny i cały dzień by mi zeszło. Chłopaki montowali coś ok 1 godziny bez żadnych demontaży. Mają takie specjalne tulejki które wkręcają w otwór i po sprawie, więc montaż jak najbardziej polecam u nich. A co do malowania to montowali wtedy do premium spoilery i były pomalowane bardzo dobrze. Więc ja bym polecił wszystko u nich, lub żeby tylko zamontowali Ci nie pomalowany, a potem w domu odkręcisz i pomalujesz skoro lubisz:)
Własnie tak mam zamiar zrobić jak napisałeś.Dzwoniłem do nich i za spojler z uchwytami chcą 1000 zł, z lakierowaniem i montarzem 1200zł.Chyba raczej opłaca się pomalować u nich.
Tylko jest taka sprawa,że ja jestem z małopolski (okolice Limanowej - Nowy Sącz) i umówiłem się tak,że jak pojadę np do Warszawy czy Łowicza to zadzwonie żeby przygotowali taki spojlerek.
Tylko,że w takim przypadku lakierowanie odpada bo np za 30 minut nie polakierują go
.
Dodam,że taki sam spojler w Skawinie koło Krakowa firma RAF-Spojler krzyczy sobie 1600zł netto bez montarzu
.
Dzięki za odpowiedzi
.
Pozdrawiam.