Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Więc ja dorzuce swoje trzy grosze. Mam znajonego ktory jezdził w tej firmie okolo pół roku, głównie na stałej trasie do Francji a potem troszke na Anglie, zachwalał tabor i zarząd ale odszedł bo po okresie właśnie około pół roku kasa wpływająca na konto zmniejszyła sie o około połowę. Jednak było to około 3 lata temu więc nie wiem, może teraz płacą lepiej
karol122, gdzie oni ładują w Węgrowie? Miasto związane jest z transportem tylko poprzez kilka firm przewozowych, a zakładów produkcyjnych, fabryk itd. brak.
Tydzień temu widziałem w Sompolnie na parkingu Mercedesa Actrosa w barwach Apportu a podpięty był on pod firankę Krone. Nowy Actros przentuje się w malowaniach firmy dość ciekawie i mam nadzieję, że firma i kierowcy będzą zadowoleni z tej marki.
Co do tego , gdzie w Węgrowie ładuje się Apport to jest to holenderska firma Addit lub Fabryka Mebli Filipek , nie jestem pewien która z nich . Od dłuższego czasu zastanawiają mnie węgrowskie tablice WWE w starszych XFach i naczepkach , czemu one są zarejestrowane w Węgrowie ?
No to jeśli kolega karol122 twierdzi że jest to koło sądu to na pewno chodzi o firmę Addit .
Ostatnio zmieniony 27 mar 2008, 0:40 przez mario23, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego Duck oni się ładują w firmie koło sądu w Węgrowie.Nie wiem jak ta firma się nazywa.Kolego one są zarejestrowane na WWE bo przecież firma jest z łukowa a on należy do powiatu Węgrów.
A po jaką cholerę wiedzieć wam takie rzeczy, gdzie dokładnie i co firma ładuje? Sorry, ale wg mnie wnikanie w takie drobne szczegóły i rozpisywanie się o tym na forum to lekka przesada ...
karol 122 łukow jest kolo Miedzyrzeca Podlaskiego i lezy w woj lubelskim. i to tez jest powiat. wiec do wegrowskiego powiatu nie nalezy.chyba ze o inny ci chodzi o ktorym nie slyszalem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 114 gości