GG: 3621370
Bo mam midlanda 1001z i teraz chciał bym zakupić jakieś inne może by mi ktoś doradził. Bo myślałem o cobrze ale bym chciał posłuchać waszych wypowiedzi na ten temat
_________________ Volvo i Scania samochody nie do z.j.b.n.a
jak masz zamiar kupić radio do 250 zł to lepiej pozbieraj sobie jeszcze troszke pieniędzy, bo przez te tanioche to tylko same trzaski na kanale
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś???
Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
w osobowce posiadam unidena 510 i naprwade jestem zadowolony z tego radyjka. ladnie nadaje oraz niezle odbiera. za cena okolo 250zł nie znajdziesz nic lepszego.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
GG: 0
Samochód: Nyska V8 Tandem
Cytuj:
Cytuj:
za cena okolo 250zł nie znajdziesz nic lepszego.
znajdzie, znajdzie... tylko trzeba wiedzieć co kupować, a nie łaszczyć się na nowe świecidełka.
Dokładnie... ja już sie wypowiedziałem na ten temat... wiem że można dostać tanie i solidne CB-radio... tylko trzeba poszukać, popytać i tak jak powiedział Góral nie rzucać się na te nowości co więcej mają przełączników niż dni do końca daty "spożycia"
Specjaliści... Jak on użyje takich radii jak mu polecacie to się zrazi do CB Radia.
TTi - tandetne wykonanie, trzeszczące potencjometry, naprawa zazwyczaj nie opłacalna
Alan 48 - zimne luty
Cobra - nie będę komentował, tego czegoś, co się nie powinno nazywać CB Radiem.
GG: 1
Samochód: volvo fm
podepne sie pod temat...
korzysta może ktoś z Was z Unidena, tylko tego z chin... (Filipiny już nie produkują... szkoda...)
jak odsłuch, nadawanie, no i czy bardzo to coś szumi... antenke jaką bym chciał do tego strzelić to Sirio ML-145
czekam Panowie i Panie na Wasze opinie
szerokości
_________________ Volvo FM + Feldbinder
Przewóz pszczół luzem!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 36 gości