Cytuj:
My za to że polecieliśmy do tej Holandii na piątek dostaliśmy całą niedziele wolną
,
nie wiem co im sie stało i skąd ta wspaniałomyślność, normalnie to by kazali wieść to do Moskwy na poniedziałek a tak kazali dopiero na poniedziałek przyjechać na baze...
To już chyba wiesz...
Cytuj:
Dziś kolejne autka poszły pod młotek. Między innymi Scania mojego taty. W czerwcu skończyła by 5 lat a w firmie przejeździła 992000km.
O to chodziło od początku. W Charterze nic się nie dzieje po to żeby kierowcy zrobić dobrze, tam tylko ustawiają wszystko pod siebie.
O ile dobrze pamiętam, to napisałeś, że wy jeździcie na tarczki. Czyli chcesz mi powiedzieć, że zgodnie z tacho, w piątek startując z NL, jadąc według czasu pracy kierowców, w poniedziałek mieliście być w Moskwie? Czyli przez samą niedziele chciałeś dolecieć z Warszawy do Moskwy? (bo napisałeś że macie niedziele wolną).
Chyba, że ganiasz z ojcem w podwójnej, to zmienia postać rzeczy. Jak tak to sorry.
Ta miodowa Scania podoba mi się chyba najbardziej z całej floty CHARTER. Kiedy odbieracie kartę do cyfry? To pewnie przypadnie wam jakaś nówka jak już na początku chcieli wam ją dać.