Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Bardzo fajnie, że firma Wam sie rozwija. Wasz tabor naprawdę mi sie podoba, wszystkie auta ładne i czyste, bez zbędnych oklein.
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia TGXów, mam nadzieję, że jednego z nich będę mógł dosiąść na zlocie w Krakowie, tak jak mogłem to zrobić w TGA
Pozdrawiam.
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Bardzo fajnie, że firma Wam sie rozwija. Wasz tabor naprawdę mi sie podoba, wszystkie auta ładne i czyste, bez zbędnych oklein.
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia TGXów, mam nadzieję, że jednego z nich będę mógł dosiąść na zlocie w Krakowie, tak jak mogłem to zrobić w TGA
Pozdrawiam.
Oczywiście . Będą te same naczepy, i te same okleiny. Tylko inny przód . Jak odbierzemy to wrzucę zdjęcia.
Łudząco podobne zdjęcie zamieszczone jest w wraz z ofertą sprzedaży w jednej z gazet z ofertami sprzedaży (nie pamiętam tytuły, ta najsławniejsza z ogłoszeniami).
No Piotruś, należą Ci się gratulacje Wreszcie doczekałem się tych zdjęć, powiem szczerze, że czekałem na nie z niecierpliwością. Many w czerwonym kolorze wyglądają naprawdę ładnie.
To powiedz nam teraz, ile sztuk przyszło? Macie zamiar brać kolejne?
Pozdrawiam.
Edit:
Ramzes swojego posta napisał w tym czasie, kiedy ja wykuwałem jeszcze swojego, dlatego ich treści są podobne
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Samochód: Duży
No Piotrek gratulacje... Pięknie sie prezentują nowe nabytki,moim zdaniem bardzo pasuje ten kolorek do nich.Auta już w trasie czy jeszcze ''grzeją plac''... Czekamy na jakieś opinie odnośnie użytkowania tych aut...Pozdro
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
GG: 1
Samochód: Szwedzkie badziewie z Göteborga
Ostatnio znajomy z roku, który ma własną firmę transportową powiedział mi, że Magtrans nie będzie w najbliższym czasie odbierał 20 TGX-ów, które już czekają na odbiór, z powodu obecnej sytuacji w branży. piotrekmag1 możesz to potwierdzić lub temu zaprzeczyć??
Pozdrawiam
Nie wiem skąd ta informacja. Wszystko odbieramy zgodnie z terminami, które były wcześniej ustalone . Coś ostatnio mniej osób na polowania chodzi, bo jakoś żadnych zdjęć Magtransów nie widzę ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości