Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Skanpol
32-400 Myślenice, ul. Sobieskiego 19a
tel. 0-12 274-36-72
Ich tabor to dwa Volva a reszta do Dafy.Mają 3 nowe Dafy XF105 SC. Kursują po kraju i europie zachodniej.
Tu fota Volvo jak będę na bazie to porobię fotki.W miarę możliwości odpowiem też na wasze pytania pozdrawiam Fan-Trans
W zeszłym tygodniu miałem trochę do czynienia z tą firmą. Na temat taboru się nie wypowiem, ponieważ miałem tylko kontakt telefoniczny. Wieźli dla mnie ładunki i szczerze przyznam, że jak na razie zaprezentowali się jako solidny przewoźnik.
Z tego co wiem Skanpol w tym roku odebrał 4 nowe naczepy Krone firanki, więc na to wychodzi że mają 7 nowych naczep, a przez wakacje słyszałem że kupują jeszcze jednego DAF-a XF105 LOW-DECK mają dwa starsze Volva.Te najstarsze Volvo remontują i mają zamiar sprzedać zobaczymy jak to firma będzie się rozwijać.Latają pod telefonike na Niemcy a z Niemczech najczęściej ładują coś na Włochy.Te Low-Deck-i ładują palety i latają z nimi na Austrie a tak pozatym 4-5 aut lata pod Maspex Wadowice pozdrawiam
_________________ TIR-Transit International Routier
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 114 gości