Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Trzeba przyznac ze bardzo pomyslowo zrobiliscie te stronke. Mi sie bardzo podoba. Jest przejrzyscie a wiadomosci sa odpowiednio posegregowane. Stronka zrobiona w stylu specjalizacji przedstawionej firmy.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Koledzy z Eurokranu gdzie to lecieliscie w czwartek w konwoju? 5 zestawów 2 x Actros + 3 x FH załadowane elektrownia wiatrawa:> trafiłem Was na parkingu na tzw. "Swieżonce" przed Oleśnicą. Niestety brak aparatu, pozaciągane zaslonki i brak pilotów nie pozwolił na dowiedzenie sie czegoś więcej.
GG: 175257427
Obyw dwa auta, na dobrą sprawę są opisane tylko "Eurokran'em" Teraz jeżdzą dla "Kran'u" i wożą tak balasty, jak i osprzęt do dźwigów ...
"Eurokran" ma tylko specjalistyczne naczepy [najmiejsza jest 3 osiowa rozciągana Noteboom'ka].
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
Od tygodnia na prakingu strzezonym przy krajowej 22 w Starogardzie Gdańskim. Stoi Volvo z Eurokranu z maszyna jakby do zrywania asfaltu(no to bynajmniej mi wyglada).
Wie ktos moze cos na ten temat??
_________________ Tu najlepiej zyje sie w starogardzie STG
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Może Grzesiek napisze coś o nowych nabytkach, najnowszych FH? Z tego co widziałem to 3 sztuki 3 osiowych ciągników jak się nie mylę to 480 km z dodatkowymi halogenami na dachu, klimą i resztą akcesoriów.
A co chcesz wiedzieć?
2x 480 6x2 automatyczne skrzynie dostały naczepy tele simi
1x 520 6x2 na szerokim kapciu skrzynia manualna najprawdopodobniej podpięty pod zagłębianego 4 osiowego tifbeta ale nie jestem pewny.
i to tyle co wiem bo nie przykładam szczególnej uwagi do takich rzeczy.
Jak wygląda rozliczanie kierowców? Od kilometra, od frachtu, diety? Druga sprawa, jak zatrudniany jest kierowca? Umowa - zlecenie?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 70 gości