GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Ładny mercedes, naczepa trochę ,mniej ładna, ale i tak całość robi wrażenie.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Cytuj:
Cytuj:
Ładny mercedes, naczepa trochę ,mniej ładna, ale i tak całość robi wrażenie.
czemu mniej ładna heh
bo lepiej by było gdyby te "trzymacze" drzewa były od razu do ramy przyklejone a nie jeszcze do podłogi...
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Tak, chodzi mi op te kłonice, bo nawet na fotkach waszych zestawów widać ze kłonice są przymocowane od razu do ramy wózka/ciągnika a nie ma tam podłogi
edit. Przypomniało mi się, ze jak mój wujek miał kamaza z naczepą do drzewa to tam też była podłoga i kłonice, wiec się więc3eej nie czepiam. Pozdrawiam.
Jak dla mnie model wygląda bardzo dobrze. Mercedes niby taki zwykły, ale ma to coś w sobie
Interesuje mnie z czego zrobiłeś antenę od CB
Moim zdaniem na naczepie dźwig jest zbędny, jakoś nie pasowałby mi do tej podłogi i kłonic, a zamocować go na ciągniku jest już raczej za późno, ponieważ jest za mało miejsca
Nie podważam tego, że na naczepach nie ma dźwigów, napisałem, że po prostu nie pasowałby mi ten dźwig do tej naczepy.
Po drugie z tego co się orientuje to taki dźwig ciężko dostać, a kupować z KFS'u lub innej firmy to raczej duży wydatek, ale to model jacka-astra może on by się wypowiedział na ten temat
Nie podważam tego, że na naczepach nie ma dźwigów, napisałem, że po prostu nie pasowałby mi ten dźwig do tej naczepy.
Po drugie z tego co się orientuje to taki dźwig ciężko dostać, a kupować z KFS'u lub innej firmy to raczej duży wydatek, ale to model jacka-astra może on by się wypowiedział na ten temat
heh... antena zrobiona z miedzianego drutu i plastikowej podkładki. Chcialem zrobic prosty zestaw do drewna.. Jesli mialby byc dzwig to wypadało by zrobic zestaw 6x6.. jednak to juz za pozno.. a pozatym tak jak koledzy mowia ciezko go dostac. Jednak z efektu sk jestem zadowolony:) Ciągnik jest bardziej uniwersalny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości