Witam was kochani Jestem HARNAŚ, niektórzy pewnie mnie już znają, jestem Administratorem forum, zrobię wszystko by forum było jak najbardziej atrakcyjne, jeżeli macie jakieś uwagi napiszcie, a postaram się rozwiązać ewentualny problem. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do dyskusji.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 18:04 przez HARNAŚ, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam jestem Kacha...mało kto mnie tutaj zna...
...do niedawna śmigałam po zlotach audi, vw i big-car
Teraz latam po sieci...www i fora... i jest fajnie
Ostatnio zmieniony 15 sty 2005, 21:59 przez Kasiunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich maniaków 18-stu kółek, trafiłem tutaj z moto.strefy.pl i spodobało mi się to forum. Od dawna interesuje się ciężarówkami i choć ostatnio trochę zaniedbałem, brak czasu, praca itp itd ale postaram się to teraz trochę nadrobić. Pozdro for all.
Witam,
Trafilem tu z moto.strefy.pl
Interesuje sie ciezarowkami, i nie tylko interesuje...
Zajmuje sie sprzedaza czesci samochodowych do samochodow grupy VW
A ja mam na imie Adam i mieszkam w Ząbkach jest to male miasto pod Warszawa, interesuje sie motoryzacja i sportem , 13 lutego tego roku koncze 13 lat i zaczynam 14 moj rocznik to '91 pozdrawiam SZAJA
Nazywam się Tomasz i jestem z Łodzi ;) , moją największą dumą jest forum http://samochodyswiata.pl gdzie poznałem masę wspaniałych Przyjaciół ;) Czasem pisuję artykuły na zamówienie, choć ostatnio z tym trochę krucho :P Więcej nie będę o sobie pisał, bo i tak nikogo to przecież nie interesuje ;)))))) Pozdro 4 all! ;)
Nazywam się Adrian, mieszkam w wawie, interesuje się przede wszystkim samochodami i pojazdami pancernymi (jesli chodzi o pojazdy ) no, sporo osób mnie zna z forum o samochodach
no to witam i ja widze tu kilka znanych nicków a trafiłem poprzez link z podpisem u Harnasia bo coś tam nabazgrał na forum opla na forum forum.tuning.pl aczkolwiek na moto.strefa.pl tez zyje jak i na forum VW itd itp
Dla tych którzy mnie nie znają jestem Wojtek i przychodzę z aG i SŚ.
Korzystając z okazji chce serdecznie pozdrowić wszystkich forumowiczów SŚ
czyli:Tomasza ,El_payaco,Harnasia (bardzo fajne to forum),Rapsika,Addmastera, Wila,Dj Boowzyego,Vipera,Martina_R.:):):):):)
Użytkownicy przeglądający to forum: Tomek3561 i 12 gości